Arecapalm Andaman 185cm

109,95 90,87 excl.

Mooie grote Arecapalm

Veel en stevig blad

Zeer stevige kwaliteit

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 7 producten % 10,00
8 tot 40 producten % 15,00

Beschrijving

Arecapalm Andaman 185cm.

Deze natuurgetrouwe Arecapalm Andaman 185cm is een zeer aantrekkelijke en stevige kunstpalmboom.

De Andaman palm bestaat uit 19 palmboom takken die evenwichtig over de palm verdeeld zijn. De hoofdstam is een 20cm hoge kokoslaag waaruit de 19 losse stammen ontspringen. De onderste palmtakken zijn kleiner waarbij de palmbladeren die hoger zitten telkens groter worden. De grootste palm bladeren zitten bovenin de boom. Ieder blad komt uit zijn eigen stammetje.

De stammetjes van de palm zijn zeer stevig en voorzien van een interne metalen huls. Hierdoor kunnen ze niet doorbreken of omknappen.

De bladeren zijn gemaakt van een dik rubberachtig materiaal waardoor ze heel stevig zijn. Maar ook blijven ze hierdoor op kleur.

De Arecapalm kan buiten gebruikt worden al is ze er niet speciaal voor ontwikkeld. De levensduur bij continue buitengebruik zal ongeveer 3 jaar bedragen. Wanneer de palm telkens binnen gezet wordt, zal ze langer mee gaan.

De Arecapalm Andaman 185cm laat zich eenvoudig in model brengen waarbij de stammetjes ook wat uit elkaar gebogen mogen worden voor een natuurlijk effect. Daarbij is deze palmboom voorzien van een kleine en stevige onderpot waarin ze goed blijft staan.

Deze kunstpalm heeft wat lichtgroene stammen en donkerder groene bladeren. Het geheel oogt hierdoor heel fraai en zeer natuurgetrouw. Hierdoor zal deze palm in menig omgeving zeer goed tot zijn recht komen. Bijvoorbeeld in een bar, op terras maar ook in een school of op kantoor.

Kortom een absoluut topproduct van hoogwaardige kwaliteit met een zeer natuurlijke uitstraling!

Extra informatie

Formaat

hoogte: 185cm (bovenkant bovenste blad 190cm)
breed: 110cm

Potmaat

hoogte: 15cm
diameter: 17cm

Materiaal

p.u.-blad, metaal, mortel, kokos, mos

Buitengebruik

niet gemaakt voor buitengebruik.
gaat wel lang mee buiten vanwege stevigeheid en dikke bladkwaliteit.
geschatte levensduur buiten: 3 jaar

Artikelnummer - EAN8719979825317
ProductcodeKP-BE-B237TG-185