Bamboe Cocktailbar Kiribati

529,95 437,98 excl.

Bamboe Cocktailbar Kiribati

Een exotische bar.

Voor tropische sferen.

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 8 producten % 10,00

Beschrijving

Bamboe Cocktailbar Kiribati

Bamboe Cocktailbar Kiribati is de middelgrote bamboebar uit ons assortiment.

Deze cocktailbar Kiribati is een heel praktische en vooral ook decoratieve bamboebar die absoluut bijdraagt aan een super tropische en exotische sfeer.

De Bamboe Cocktailbar Kiribati is een 160cm brede en 230 cm hoge tikibar met een 55cm diep blad met een mooi vlak oppervlak. Het dak bestaat uit een makkelijk te plaatsen dubbel dakdeel van zeer stevig gevlochten rietachtig materiaal. (foto is met bamboe dak). Dit dak is makkelijk te plaatsen en zeer stevig.  Daarnaast oogt het zeer tropisch met licht overhangende uiteinden.

De Kiribati is evenals het grotere model Bandar voorzien van twee legplanken van bamboe die desgewenst uit de bar weg te laten zijn om ruimte te maken voor bijvoorbeeld een koelkast of tapinstallatie. Daarnaast heeft de Kiribati ook een drankenrek onder het dakje waarin zowel flessen als glazen weggelegd en gehangen kunnen worden.

Deze bamboe cocktailbar leent zich ook heel goed voor feestjes, terrassen, veranda’s enz. Daarnaast is het een cocktailbar die met enkele eenvoudige aanpassingen heel geschikt is om te gebruiken als verhuurbar. De bar is makkelijk op te zetten en ook weer makkelijk in onderdelen af te breken zodat het geheel makkelijk te vervoeren en op te bergen is.

Verpakking en opbouw.

De Bamboe Cocktailbar Brunei wordt geleverd in een groot pakket. Het opbouwen van de bar is heel eenvoudig en de nodige schroeven en inbussleutel worden bijgeleverd. Alle onderdelen zijn met lak behandeld en kunnen dus makkelijk gereinigd worden. Ook kan deze bar best af en toe buiten blijven staan zonder daar schade aan te ondervinden. Wij raden wel aan deze bar niet voor langere perioden  zoals bijvoorbeeld in de winter buiten te laten staan omdat de bar dan wat zal gaan verweren. Maar een enkele regenbui kan geen kwaad.

Mocht u nog vragen hebben over dit product dan vernemen wij deze graag.

 

 

 

Extra informatie

Materiaal

bamboe

Hoogte

230cm

Buitengebruik

Ja, maar niet permanent om verwering van het materiaal te voorkomen. Bij voorkeur enkel zomerseizoen.

Artikelnummer - EAN8719979821593
ProductcodeBI Kiribati

Andere suggesties…