Bamboe Palen & Matten

Wij bieden standaard in ons assortiment diverse formaten bamboepalen en bamboematten aan.
Ons aanbod bamboe bouwmaterialen bestaat uit bamboepalen in diverse maten. Dus ook voor zeer dikke bamboepalen kunt u bij ons terecht. Wij hebben een aantal standaard lengte maten bamboepalen op voorraad en geregeld krijgen wij nieuwe ladingen van deze tonkinpalen binnen.
Onze bamboepalen zijn van zeer degelijke en stevige kwaliteit. Daarnaast zorgen we ervoor dat de palen recht zijn. Natuurlijk is bamboe een natuurproduct. Dus het voorkomen van afwijking in wand dikte en harscheurtjes hoort erbij.

Behalve de bamboestokken bieden wij ook bamboe matten op rol aan. Deze bamboe rollen worden vaak gebruit om een omheining of afrastering mee te maken. OOk gebeurt het geregeld dat de bamboe wordt gebruikt voor de deocratie of omheiding van een tropisch feest.

Onze bamboe matten zijn allemaal voorzien van roetvrije gegalvaniseerde draden die de palen van de matten bijeen houden. De matten zijn daarom ook zeer stevig en zullen niet uit elkaar vallen of loslaten. Absoluut zeer degelijke kwaliteit.
Behalve bamboematten bestande uit hele palen bieden wij ook de zogenaamde splitbamboe matten aan. Deze zijn gemaakt van gespleten bamboestokken. Het voordeel van deze matten si dat ze goedkoper zijn, nog meer zichtdicht zijn dan matten met hele bamboe en dat ze voor het transport minder ruimte innemen.

Al deze bamoe bouwmaterialen laten zich goed verwerken en worden bij u aan huis bezorgd. Wij rekenenen hierbij automatisch éénmalige verzendkosten door in de webshop, ongeacht de hoeveelheid bamboe bouwmaterialen die u bestelt.

Indien u op zoek bent naaar zeer grote hoeveelheden bamboe materialen of afwijkende maten dan helpen wij u graag verder, bijvoorbeeeld door het opstellen van een vrijbllijvende offerte.

trefwoorden: bamboepalen, bamboepaal, bamboeschutting, bamboe schutting, bamboewand, bamboe stokken, tonkin palen, tonkinpaal, splitbamboe, bamboescherm, bamboe rollen, bamboe matten.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.