Blanke Kunstbamboe 180cm

84,95 70,21 excl.

Best verkochte kunstbamboe

Mooie zichthoogte, veel stammen en heldergroen blad.

Een absolute aanrader!

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 7 producten % 10,00
8 tot 40 producten % 15,00

Beschrijving

 

Blanke Kunstbamboe 180cm.

Blanke Kunstbamboe 180cm is onze meest verkochte blanke Kunstbamboe plant.

Deze Blanke Kunst-bamboe 180cm wordt speciaal voor ons gemaakt in Azië. Deze namaak bamboeplant bestaat uit een hele serie bamboestammen die elke zijn voorzien van meerdere goedgevulde bamboescheuten. Deze scheuten hebben op hun beurt weer elk vele blaadjes met een frisse groene kleur.

Deze Bamboeplant is volledig geïnspireerd op de echte bamboeplanten en voldoet ook absoluut aan de verwachtingen. Een zeer stevige kunstbamboe met een goed gevulde lichtdoorlatende basis van prachtig realistisch blad. De blaadjes zijn elk ook voorzien van een lichte nerf waardoor ze nog echter lijken. Deze Blanke Kunstbamboe 180cm is een ware lust voor het oog en voegt ook absoluut een tropisch of oriëntaalse sfeer toe aan zijn omgeving.

Deze bamboeplant is heel geschikt bijvoorbeeld ontvangstruimtes, in de horeca, kantoren, maar ook bijvoorbeeld als kunstplant in uw tweede huis.

De Blanke Kunstbamboe 180cm wordt geleverd in een lange stevige kartonnen doos voorzien van luctkussenfolie om het potje en folie om de plant. Alle bamboes zijn ook voorzien van een stevige verzwaarde terrakleurige of zwarte onderpot.

 

Extra informatie

Hoogte

180cm

Materiaal

bamboe, kunstblad, plastic, lijm, piepschuim, beton, mos

Buitengebruik

niet gemaakt voor buitengebruik.

Artikelnummer - EAN8719979820176
ProductcodeKP-BE-B170TN