Bloembundel Wit voor Buitengebruik 85cm

12,95 10,70 excl.

Mooie en goed vol blad.

Met stevige witte bloemen.

Makkelijk toe te passen.

Uitverkocht

AantalKorting
6 tot 11 producten% 5,00
12 tot 600 producten% 10,00

Beschrijving

Bloembundel Wit voor Buitengebruik 85cm.

Ook deze Bloembundel Wit voor Buitengebruik 85cm behoort tot onze producten die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in de buitenlucht.

Deze zeer stevige en ook mooie bloemenbundel is gemaakt van een dik soort plastic waardoor ze goed bestand is tegen regen, wind en zon.

De Bloembundel Wit voor Buitengebruik 85cm is voorzien van een u.v.-filter waardoor ze vele jaren bestand is tegen verkleuring door de zon.

De planten bundel is voorzien van 8 strengen met daaraan heel veel dik blad. Daarbij zitten er 10 á 12 mooie volle witte bloemen aan en een heleboel kleine witte bloemknoppen. De bloemen hebben elk veel dekbladeren en in het centrum namaak meeldraden. De bladeren zien er heel natuurlijk uit en zijn evenals de bloemen van dik materiaal dat zeer goed tegen weer, zon en wind is bestand.

Behalve de goede kwaliteit zijn dit ook zeer mooie bloembundels die ook voor binnengebruik natuurlijk heel geschikt zijn.

Ze zijn voorzien van een dik handvat waardoor je ze makkelijk in een plantenbak kan steken. Maar ook zijn deze bundels zeer handig om met gebruik van ijzerdraad, ty-raps of touw aan hekwerken, buizen of gaas vast te maken.

Kortom evenals de andere bloembundels voor buiten is dit een prachtige volle bloemen bundel. Deze bundel is voor heel veel doeleinden geschikt. Je kunt hier dan ook jarenlang plezier aan beleven zonder er verder onderhoud aan te plegen.

Absoluut een aanrader!

Extra informatie

Buitengebruik

ja

Materiaal

plastic, metaal

Formaat

lengte: 85cm
breed: 50cm

Artikelnummer - EAN8719979824686
ProductcodeKP-MZ187006G-85wit