Corfu afwerk rand

8,95 7,40 excl.

Mooie tropische kunstriet afwerk rand.

Makkelijk te bevestigen.

 

Uitverkocht

Aantal Korting
10 tot 19 producten % 5,00
20 tot 40 producten % 10,00

Beschrijving

Corfu afwerk rand.

Deze Corfu afwerk rand is van eenzelfde materiaal, kleurstelling en kwaliteit als de gewone Corfu Kunstriet Shingels.

Het verschil is dat deze afwerk rand 30 cm hoog is (lang 80 cm x breed 30 cm x dik 1 cm). Deze rand is daarmee geschikt om de bovenste laag van een kunstriet dak mee af te werken. Door deze afwerk rand over een grote shingel heen te leggen krijg je over het gehele dak hetzelfde gelaagde riet effect. Dit maakt het geheel nog net iets fraaier.

Ook wordt de Corfu afwerk rand veel gebruikt onderaan een kunstrieten afdakje als extra laag om het geheel onderaan de rand nog net iets dikker te laten lijken.

Verder is de Corfu afwerk rand geschikt om bijvoorbeeld als onderste laag te gebruiken bij de Kreta shingels. Het voordeel van het Corfu kunstriet is dat de strookjes kunstriet niet scherp en stevig zijn waardoor ze niet gevaarlijk zijn op ooghoogte. Daarnaast hangen de Corfu kunstriet strookjes mooi omlaag waardoor ze het echte tropische bar effect verkrijgen. Wanneer de wind er doorheen kan waaien deze strookjes ook een beetje op. Bij de stijvere Kreta variant is dit niet het geval.

Ook voor deze afwerk randen geldt dat ze makkelijk te verwerken zijn. De shingels zijn flexibel en daarmee makkelijk in de gewenste vorm te monteren. De montage kan met bijvoorbeeld een niet-tacker, schroeven, spijkers enz.

Kortom een handige afwerk rand die net het geheel nog wat aantrekkelijker er uit laat zien. Ook voor deze shingels geldt dat ze kleurvast zijn, niet kapot gaan en er fraai uit blijven zien.

 

Extra informatie

Materiaal

kunststof

Maat

80cm breed x 30cm lang x 1cm dik

Artikelnummer - EAN8719979823306
ProductcodeGSPP1-80x30x1