Kunstfruit

Kunstfruit.

Onze nieuwe webshop voor alle soorten kunstfruit is nu online.

Neem een kijkje bij Decofoodshop.nl voor het uitgebreide assortiment.

 

Hierbij valt te denken aan kunstmeloenen, kunstappels, kunstsinaasappels, kunstbananen, kunstkokosnoten, kunstdruiven en nog heel veel meer soorten kunstfruit.
U kunt dit namaak fruit per stuk en per aantallen aanschaffen. Natuurlijk ontvangt u hierbij aantrekkelijke kortingen.

Informatie kunstfruit.

Op dit moment bestaat het assortiment kunstfruit uit kunst-druiventrossen, kunstkokosnoten namaakappels. Maar ook namaak bananen, kunstbananen-trossen, namaakperen, kunst-abrikozen en kunstperziken. Verder ook namaak persimmon fruit,  namaak sinaasappels,kunstananas en namaakcitroenen. En diverse namaak meloenen,namaak mango’s, nep kiwi’s en namaak frambozen. Alsook; namaak sterfruit, namaak drakenfruit en nog veel meer.

Kwaliteit.
Ons namaakfruit is van zeer realistische kwaliteit en heeft vaak ook een gelijkwaardig gewicht. Behalve voorgenoemde nepfruit soorten hebben wij ook namaaksterfruit en namaakmango en namaak aardbeien in het assortiment.
Kortom een groot en fraai assortiment betaalbare siervruchten dat voor veel doeleinden toepasbaar is. Het nep fruit wordt veel gebruikt in etalages en showrooms. Naast ons kunstfruit bieden wij een uitgebreid assortiment kunstbloemen aan. Verder natuurlijk ook veel in de horeca zoals in koelvitrines of als decoratie bij een lopend buffet. Maar ook bij toneelstukken, in theaters en televisie.

  • Indien u op zoek bent naar bijzondere soorten kunst-fruit of kunstgroenten kunt u ook met ons contact opnemen. Wij kunnen indien het om redelijke hoeveelheden gaat vrijwel alle soorten kunstgroenten (namaakgroenten / nepgroenten) en namaak fruit leveren.

Toont alle 69 resultaten