Kunstgroenten

Kunstgroenten.

Onze nieuwe webshop voor alle soorten kunstgroenten is nu online.

Neem een kijkje bij Decofoodshop.nl voor het uitgebreide assortiment.

 

Behalve dat deze namaak groenten natuurlijk zo realistische mogelijk eruit moeten zien hebben wij in ons assortiment er ook rekening mee gehouden dat de nepgroenten natuurlijk en echt aanvoelen en zelfs enigszins een natuurgetrouw gewicht benaderen.

Dus in zowel de kleurstelling als het formaat en gewicht zijn onze kunstgroenten zo min mogelijk van echt te onderscheiden. Hiermee is Kunstpalm.nl toonaangevend in de markt van namaak decoratie groenten en fruit.

Op dit moment bieden wij onder meer namaak tomaten ook wel neptomaten of kunsttomaten, kunstsla ofwel nepsla/ namaaksla aan. Daarnaast ook namaak pepertjes, zowel rode neppepers als groene kunstpepers. En verder nepkomkommers ofwel namaak komkommers en kunstkomkommers alsook namaakuien of kunstuien aan.

Informatie kunstgroenten.

Verder hebben we ook namaak sjalotjes ofwel nepsjalotjes / namaak bosui ofwel nepbosui en namaak aardappels en nep aardappels of wel kunstaardappels en nepwortels of namaakwortels / kunstwortels alsook nep aubergines of kunstaubergines en namaak aubergine aan. En verder namaak knoflookstrengen en kunst-knoflook strengen ofwel nepknoflook strengen. En verder ook nog gewone rode kunstui ofwel namaak ui en nepui.

Behalve deze siergroenten welke ook wel plastic groenten genoemd worden.  Vullen we het assortiment telkens verder aan met nieuwe kunstgroenten. Deze dummie groenten worden zodra ze op voorraad zijn direct toegevoegd aan het bestaande assortiment.

Kortom, Kunstpalm.nl is de webshop waar je een breed assortiment van de mooiste en goedkoopste namaakgroenten kopen kunt welke direct uit voorraad geleverd worden. Onze goedkoopste kunstgroenten zijn van de allermooiste kwaliteit en alleen bij ons te verkrijgen. Onze plastic groenten zijn zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en worden ook niet gemaakt van plastic maar van veel natuurlijker aanvoelende kunststof materialen.

Behalve het huidige assortiment kunnen wel zowat alle denkbare nep-groenten van hoge kwaliteit leveren. Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment kunstbloemen, kunstbomen en kunstplanten aan. Dus wanneer je op zoek bent naar een speciaal product kun je altijd contact met ons opnemen. Denk hierbij aan allerlei exotische dummy groenten of juist namaak groenten van eigen bodem.

Kortom, de goedkoopste nep-groenten kopen doe je bij Kunstpalm.nl

Toont alle 62 resultaten