Kunstvissen & Zeedieren

Kunstvissen & Zeedieren

Kunstpalm.nl verkoopt ook een breed assortiment kunstvissen &  Zeedieren; onder andere: kunstschelpen, kunstschaaldieren, kunstkreeften, kunstzeewier en kunstinktvissen.

Behalve verschillende soorten namaakvissen en namaakkreeften bieden we ze ook in verschillende maten en kleurstellingen aan. Deze nepvissen en nepkreeften zijn van uitermate realistische kwaliteit. Hiermee zijn ze nauwelijks van echt te onderscheiden. Behalve zeer grote namaakvissen zoals levensgrote namaak snoeken en namaak maanvissen hebben we ook kleinere modellen. Bijvoorbeeld kunst platvissen en namaak haringen. Daarnaast voorzien wij in namaak langoustines en namaak kreeften alsook namaak zeesterren en namaak inktvissen.

Kortom een zeer uitgebreid assortiment namaak zeedieren die zeer natuurgetrouw lijken en uniek zijn in de Europese markt.

Gebruik:

Onze namaak vissen en namaak zeedieren worden voor zeer uiteenlopende doeleinden gebruikt. Denk hierbij onder meer aan decoratie van koelvitrines in viswinkels. Maar bijvoorbeeld ook aan decoratie in viskramen. Daarnaast ook als thema decoratie materiaal in etalages en beurs-stands. Daarnaast ook in bijvoorbeeld duikscholen, museums en in visserijwinkels.

Bij al onze nepvissen en namaak zeedieren staan de details en het gebruikte materiaal beschreven. Ook de maten en het gewicht staan bij de specificaties. Mocht je onverhoopt toch vragen hebben, stuur dan a.u.b. een mail aan info@kunstpalm.nl en je ontvangst spoedig een bericht terug.

 

! Wij hebben al onze producten op voorraad en leveren uitsluitend van eigen inkoop.

Showing all 18 results