Groen Bruine Japanse Esdoorn dubbele kruin 170cm

99,95 82,60 excl.

Goed gevulde boom.

Voorzien van fijn blad.

Zeer natuurlijk!

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 40 producten % 10,00

Beschrijving

Groen Bruine Japanse Esdoorn dubbele kruin 170cm.

Deze prachtige Groen Bruine Japanse Esdoorn dubbele kruin 170cm is een van onze kunst loof bomen van zeer natuurlijke kwaliteit.

Deze Esdoorn heeft evenals de andere uit deze serie een dubbele stam welke is omwikkeld met echt liaanhout. De stammen hebben een natuurlijke vorm en zijn beide voorzien van en een mooi volle brede blad kroon. De Groen Bruine Japanse Esdoorn dubbele kruin 170cm heeft zoals de naam als zegt zeer natuurlijke bladeren. Deze bladeren zijn aan de binnenzijde groen en naar buiten toe lopen ze over in een licht bruine tint.

Deze plant is voorzien van heel veel blad dat zorgt voor een mooi volle boom. De hoogte is inclusief pot gemeten en bedraagt zo’n 170cm na uitvouwen van de plant. Onderin de pot heeft de plant een aantal losseliaan delen welke overgaan in de twee gedraaide stammen.

Deze plant is absoluut van een fraaie en goede kwaliteit. Laat zich makkelijk in model brengen en is vervolgens geschikt om heel lang veel plezier van te beleven.

De plant staat stevig in de pot maar veel klanten besluiten om deze planten toch in een grotere over pot te plaatsen. Daarbij is een pot met een diameter van zo’n 30cm heel geschikt.

De hoogte van de plant bedraagt zogezegd 170cm, de diamter van de kruin is ongeveer 85cm.

Neem ook eens een kijkje bij onze: “nepbamboe planten

 

Extra informatie

Formaat

hoog: 170cm
breed: 85cm

Potmaat

diamter pot: 20c,
hoogte pot: 17,5cm

Materiaal

hout, metaal, plastic, textiel, mortel, mos

Buitengebruik

niet gemaakt voor buitengebruik

Artikelnummer - EAN8719979824617
ProductcodeKP-JWT2822