Grote Kunstbanaan Set Mussa 210cm

159,95 132,19 excl.

Prachtige grote kunstbanaan set.

Zeer realistische grote bladeren.

 

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 8 producten % 10,00

Beschrijving

Grote Kunstbanaan Set Mussa 210cm.

Grote Kunstbanaan Set Mussa 210cm is een prachtige grote kunstbananenboom voorzien van drie dikke stammen van verschillende hoogte.

Het betreft een heel mooi maar vooral ook kwalitatief solide kunstbanaan plant. Deze banaanboom is voorzien van veel stevige en grote kunstbananen bladeren. In totaal heeft de boom 18 banaanbladeren. De bladeren worden evenals de drie bij behorende bladkiemen los bijgeleverd. Deze kun je eenvoudig in de daartoe bestemde hulzen steken. Deze hulzen sluiten netjes aan waardoor de banaanboom ook echt één mooi geheel vormt.

De grote bladeren zijn ook voorzien van een metaaldraad  waardoor de bladeren makkelijk in het juiste model te vouwen zijn en blijven staan.

De stammen zelf zijn ook omwikkeld met dit echte bananenblad en zijn vervolgens op degelijke wijze met beton in een wat grotere onderpot vastgezet. Doordat de pot verzwaard is met beton zal de kunstbananenboom van zichzelf al goed blijven staan. Vaak worden de planten wel in een meer decoratieve over pot geplaatst.

De Grote Kunstbanaan Set Mussa 210cm is op het hoogste punt 210cm. De breedte van het bladerdak is ongeverer 140cm. De bladeren zijn gemakkelijk met de steel en al in de gewenst vorm te buigen. Ze blijven dan ook goed in model.

De pot heeft een diameter van 22cm en een hoogte van 19cm.

Plaatsing:

Deze kunstbanaan is een heel aantrekkelijk stevig en groot product dat absoluut een exotische sfeer met zich meebrengt. De Grote Kunstbanaan Set Mussa 210cm is heel geschikt om op diverse plaatsen neer te zetten. Doordat het een stevig product betreft is deze ook geschikt om te gebruiken  op plaatsen waar wat meer personen komen.

Grote Kunstbanaan Set Mussa 210cm is een echte aanrader. Een degelijke en sierlijke kunstbanenenboom die absoluut van toegevoegde waarde is aan zijn omgeving. Heel geschikt om bijvoorbeeld in een tropische setting te plaatsen maar ook gewoon als mooie kunstplant in een grotere ruimte zoals bijvoorbeeld bij een strandtent, op een podium, kinderspeeltuin of zwemparadijs.

De grote Grote Kunstbanaan Set Mussa 210cm wordt geleverd in een grote lange kartonnen doos en omwikkeld met luchtkussenfolie.

Bij het uitpakken kunt u de kunstbanaan rechtop zetten de de bladeren van onderuit insteken en openvouwen in de gewenste positie. Klaar!

Extra informatie

Hoogte

hoogte na uitvouwen: 210cm (incl pot)
breed na uitvouwen: 135-145cm
hoogte pot: 19cm
diameter pot: 22cm

Materiaal

gedroogd bananenblad, bamboe, plastic, metaaldraad, beton, mos

Buitengebruik

Niet geschikt om langdurig buiten te plaatsen.
Wel af en toe.

Artikelnummer - EAN8719979820374
ProductcodeKP-JWS2612-210