Grote Kunstbanaan Set Mussa 230cm
Grote Kunstbanaan Set Mussa 230cm

Grote Kunstbanaan Set Mussa 230cm

189,95 156,98 excl.

Prachtige grote kunstbanaan set.

Zeer realistische grote bladeren.

 

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 8 producten % 10,00

Productbeschrijving

Grote Kunstbanaan Set Mussa 230cm.

Grote Kunstbanaan Set Mussa 230cm is een prachtige grote kunstbananenboom voorzien van drie dikke stammen met verschillende hoogte.

Het betreft een heel mooi maar vooral ook kwalitatief solide kunstboom. Deze kunstplant is voorzien van veel stevige en grote kunstbananenbladeren. deze bladeren zijn stevig vastgezet op de drie stammen. de aanhechting van de kunstbananenbladeren is keurig afgewerkt doordat er echte gedroogde bananenbladeren zijn gebruik om de overgang van stam naar blad er realistisch uit te laten zien.

De stammen zelf zijn ook omwikkeld met dit echte bananenblad en zijn vervolgens oop degelijke wijze met beton in een wat grotere onderpot vastgezet. Doordat de pot verzwaard is met beton zal de kunstbananenboom van zichzelf al goed blijven staan.

De grote bladeren zijn ook voorzien van een metaaldraad  waardoor de bladeren makkelijk in het juiste model te vouwen zijn en blijven staan.

Plaatsing:

Deze kunstbanaan is een heel aantrekkelijk stevig en groot product dat absoluut een exotische sfeer met zich meebrengt. De Grote Kunstbanaan Set Mussa 230cm is heel geschikt om op diverse plaatsen neer te zetten. Doordat het een stevig product betreft is deze ook geschikt om te gebruiken  op plaatsen waar wat meer personen komen. de bladeren zullen niet afbreken, knakken of makkelijk beschadigen.

Het geniet wel de voorkeur de plant in een mooie overpot te plaatsen, dat makt het geheel nog een stuk aantrekkelijker. Overigens kunnen wij ook diverse mooie grote potten en bakken leveren in verschillende vormen en kleuren. Heeft u hier vragen over of wenst u een advies dan helpen wij u hier graag mee verder.

Grote Kunstbanaan Set Mussa 230cm is een echte aanrader. Een degelijke en sierlijke kunstbanenenboom die absoluut van toegevoegde waarde is aan zijn omgeving. Heel geschikt om bijvoorbeeld in een tropische setting te plaatsen maar ook gewoon als mooie kunstplant in een grotere ruimte zoals bijvoorbeeld bij een strandtent, op een podium, kinderspeeltuin of zwemparadijs.

De grote Grote Kunstbanaan Set Mussa 230cm owrdt geleverd in een grote lange kartonnen doos en omwikkeld met luchtkussenfolie.

Bij het uitpakken kunt u de kunstbanaan rechtop zetten de de bladeren van onderuit openvouwen in de gewenste positie. Klaar!

Extra informatie

Hoogte

230cm

Materiaal

gedroogd bananenblad, hout, plastic, metaaldraad, beton, mos

Buitengebruik

Niet geschikt om langdurig buiten te plaatsen.
Wel af en toe.