Grote Kunstboomficus XL 260cm

459,95 380,12 excl.

Zeer grote Kunstboomficus.

Dikke stam met liaanhout.

Heel veel bladeren in een prachtig volgroen bladerdak.

 

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 8 producten % 10,00

Beschrijving

Grote Kunstboomficus XL 260cm

Deze zeer grote groene Kunstboomficus XL 260cm  is een van onze grotere kunstficussen met een brede dikke houten stam. De stam is op haar beurt omwikkeld met echt liaanhout. Daarnaast is deze ficus voorzien van een enorme grote kruin met heel veel realistisch ficusblad.

De echte ficusstam is een natuurlijk product en heeft een flinke diameter van zo’n 12cm cm en voorzien van een heel dik vol bladerdak. Het blader dak bestaat uit 16 verschillende takken die zeer goed gevuld zijn met fraai natuurlijk ficus blad.

Wanneer wij de Grote Kunstboomficus XL 260cm als webshop model laten bezorgen ontvang u de stam en de takken met blad samen in een groot formaat verpakking (ongeveer 250cm hoog)  De takken en de stam hebben corresponderende nummers en kunnen per nummer eenvoudig in de voorgeboorde gaten in de stam gestoken worden. Eventueel kunnen de takken met blad aan de stam worden vastgezet of verlijmd, maar dit hoeft niet. De stam zelf is vastgezet op een houten onderplaat welke eenvoudig in een grote bak of pot gezet kan worden. Desgewenst kun je de boom verhogen door een groter formaat bak te nemen en de boom hierin op een verhoging te zetten.

Om de de boom in elkaar te steken en de bladeren nog wat in model te brengen ben je in zo’n 15 minuten klaar.

Professioneel:

Let wel, dit betreft een heel groot en professioneel product Dat uitermate geschikt is als grotere decoratie in bijvoorbeeld showrooms of winkels. Geregeld leveren wij deze Kunstboomficus XL 260cm bij klanten af als een kant & klaar product. Hierbij zorgen wij dan ook dat er een plantenbak met mal en afwerking op locatie wordt verzorgd. Voor plaatsing kunt u ook contact met ons opnemen via info@kunstpalm.nl

De stamhoogte van de boom bedraagt vanaf de grondplaat zo’n 220cm hoogte. De kruin begint op een hoogte van ongeveer 150cm.

De totale hoogte van de boom bedraagt 260cm. De diameter van de kruin is 160cm.  de houten bodemplaat is 40 x 40cm.

De stamdikte is zo’n 12cm en daarnaast voorzien van sierliljk liaanhout.

De grote Kunstboomficus XL 260cm misstaat niet in grotere ruimtes, showrooms, entrees, kantoorgebouwen en andere publieke gelegenheden. Het betreft een enorm sfeervol en aantrekkelijk product dat een ruimte een geheel ander aanzicht geeft.

Mocht u vragen hebben over dit product of specificaties wensen neem u dan aub contact met ons op. Bij voorkeur via info@kunstpalm.nl

 

 

Extra informatie

Formaat

hoog: 260cm
diameter kruin: 160cm
aantal hoofdtakken: 16 stuks
stamdikte: 12cm
formaat bodemplaat: 40 x 40cm
stam hoogte zonder blad: 220cm

Materiaal

hout, textiel, plastic, metaal, liaanhout.\

Buitengebruik

niet gemaakt voor buiten

Artikelnummer - EAN8719979820282
ProductcodeKP JI jwt2744-1-260fic

Andere suggesties…