Grote Livistona Buitenpalmboom 380cm

874,95 723,10 excl.

Grote 360cm Xl kunstpalm voor Buiten.

Professionele kwaliteit en net echt.

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 4 producten % 10,00

Beschrijving

Grote Livistona Buitenpalmboom 380cm.

Grote Livistona Buitenpalmboom 380cm is een van onze zeer grote Kunstpalmbomen voor buiten.

Deze prachtige Kunstpalmboom met grote Livistona bladeren is speciaal voor buitengebruik ontwikkeld. Zowel de stam als de bladeren zijn van zeer stevige kwaliteit en behandeld tegen verkleuring door de zon en kapot waaien door de wind.

Het betreft een absoluut professioneel product dat door middel van een metalen plaat met voorgeboorde gaten vastgezet dient te worden op een stevige ondergrond, bijvoorbeeld een betonplaat.

De stam is voorzien van een metalen binnenframe zodat ze ook tegen stevige windstoten kan. De hoogte van de stam zelf is zo’n 300cm. Bovenin worden de bladeren in speciale verstevigde hulzen gestoken. Deze Palm heeft 15 stuks zeer grote en stevige bladeren die de kruin een mooi, realistisch en vol aanzicht geven.

De maten van de bladeren zijn:

12 x 115cm lang en 100cm breed  en 3 x 125cm lang en 120cm breed.

De bladeren zijn makkelijk in de huls te steken waarbij de grootste bladeren onderaan de palm komen en de kleinere naar boven. De bladeren kunnen het makkelijkst in model gebogen worden alvorens ze in de stam hulzen te steken.

De voet van deze Grote Livistona Buitenpalmboom 380cm bestaat uit een dikke metalen bodemplaat van 55cm x 55x voorzine van vier voorgeboorde gaten.

Deze Palmboom voet is het makkelijkst en stevigst te bevestigen op een betonnen ondergrond waarin reeds vier draadeinden zijn vastgezet. Natuurlijk zijn er ook andere wijzen om deze palmboom stevig aan de bodem te verankeren, bijv. op een houten vlonder.

 

De Grote Livistona Buitenpalmboom 380cm is er ook in andere maten. Indien de gewenste maat niet in de webshop te koop aangeboden worden, zijn ze wel leverbaar op bestelling.

Deze palmboom is met de prachtige realistische stam en het natuurlijk blad een ware lust voor het oog. Heel geschikt om te gebruiken bij zwembaden, entrees, maar ook als beplanting in of buiten winkelcentra of voor de liefhebber achter in de tuin of op het terras.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze palm ook te komen bekijken. Hiervoor maken wij dan graag een afspraak.

Deze Xl palmboom wordt geleverd in een houten krat. Het blad wordt los in een doos bijgeleverd. Het betreft een groot pakket waarvan de stam alleen al zo’n 70 kilo weegt.

Mocht u nadere informatie wensen dan geven wij deze graag.

 

Extra informatie

Materiaal

Polyester, Metaal, Textiel, plastic

Artikelnummer - EAN8719979822507
ProductcodeGOGU-SL-18L-3.8M