Harmonica Haag met Rode Bloem

69,95 57,81 excl.

Stevig en kleurvast.

Aan te passen op elke formaat.

Prachtige duurzame afwerking.

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 7 producten % 10,00
8 tot 32 producten % 15,00

Beschrijving

Harmonica Haag met Rode Bloem.

Deze Harmonica Haag met Rode Bloem is een super vrolijke en handig te verwerken harmonica kunst haag.

Deze haag is heel praktisch in gebruik en voorzien van stevige dikke groene bladeren en zeer stevige rode bloemen.De bladeren en bloemen zijn goed vastgemaakt op een frame dat is gemaakt van wilgenhout. Het geheel is zicht dicht en laat meer licht door naarmate je deze verder openvouwt.

Het geheel wordt goed verpakt aangeleverd en is direct klaar voor gebruik. Eenmaal geopend is de haag zo’n 135cm hoog en 50cm breed. Doordat de Harmonica Haag met Rode Bloem flexibel is in de maatvoering kun je dus de hoogte en breedte aanpassen naar het gewenst formaat.

Afmetingen.

De maximale hoogte is z’n 135cm bij 50cm breed.  De maat kan variëren tot een hoogte van 45cm en breed 300cm. Een gangbare maat waarin deze haag gebruikt wordt is 100cm hoog bij 210cm breed. Doordat het een flexibele maatvoering heeft is deze Harmonica Haag met Rode Bloem zeer geschikt om als aankleding voor een balkon of veranda te gebruiken.

Indien noodzakelijk is het zelfs mogelijk deze harmonica haag door te knippen.  Zo kun je bijvoorbeeld ook twee kortere balkon zijden kunt afwerken.

De bladeren en bloemen zijn van zeer goede en dikke kwaliteit en zullen dus niet verkleuren of vergaan in de zon. Deze harmonica kunsthaag is heel eenvoudig vast te maken aan een reling of balkon rand met behulp van snelbinders of ijzerdaad.

Behalve de foto’s is er ook een klein filmpje te zien waar de werking van de harmonicahaag wordt gedemonstreerd.

 

Extra informatie

Buitengebruik

Ja

Materiaal

plastic, metaal, wilgentenen

Maat

Hoogte tussen 45cm en 135cm
Breed tussen 50cm en 300cm

Artikelnummer - EAN8719979823313
ProductcodeKP-MZ186004A