Harmonica Haag met Witte Bloem

69,95 57,81 excl.

Mooie vrolijke harmonica haag met rode bloemen.

Vol groen blad.

Iedere maat mogelijk met deze harmonica haag

Uitverkocht

AantalKorting
4 tot 7 producten% 5,00
8 tot 100 producten% 10,00

Beschrijving

Harmonica Haag met Witte Bloem.

Deze Harmonica Haag met Witte Bloem is vast onderdeel van ons assortiment kunsthagen.

Deze Haag is evenals de variant met rode bloemen een zeer goed gevulde harmonica haag vol met dikke bladeren die voorzien zijn van een uv filter tegen verkleuring door de zon. De bladeren en bloemen zitten stevig vast aan de wilgen takken die harmonica gewijs aan elkaar zijn vastgemaakt. Zowel de  liggers als de bladeren en bloemen zitten heel goed vast en rekken bij het openen en sluiten van de haag eenvoudig mee.

Het grote voordeel van deze Harmonica Haag met Witte Bloem is dat ze in ieder gewenst formaat te vouwen zijn. Hierdoor kun je de haag eenvoudig op de gewenste hoogte vastmaken. Dit is vooral makkelijk wanneer de haag wordt vastgemaakt aan bijvoorbeeld een balkon hek, wand of schutting.

Afmetingen.

De haag is op z’n hoogst 135 cm hoog met een lengte van 50 cm.  Terwijl als je de harmonica hagen helemaal uitrekt je een hoogte hebt van 45 cm bij 300 cm. Hier tussen in liggen veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld 70 cm hoog bij 270 cm lengte of 100 cm hoog bij 210 cm lengte.

Kijk a.u.b. even bij de foto’s of het filmpje om te zien hoe de Harmonica hagen er uit zien.

Evenals de haag met rode bloemen is deze haag met witte bloemen een heel vrolijk en aangenaam gezicht. Daarnaast is het heel eenvoudig deze haag aan een hek op balkon vast te maken met bijvoorbeeld een snelbinder of ijzerdraadje. De haag is zeer stevig en ook bestand tegen wind en verkleuring door de zon. Kortom een ideaal product om buiten te gebruiken en na de bevestiging nog heel lang plezier van te hebben zonder enige vorm van onderhoud.

De Harmonica Haag met Witte Bloemen wordt goed verpakt bezorgd uit onze eigen voorraad. Omdat wij de hagen zelf importeren kunnen wij ook zorgen voor deze zeer concurrerende lage prijzen Daarnaast zorgen we er zeker voor dat er top kwaliteit geleverd wordt. Bij bestelling van meerdere stuks ontvang je al snel aantrekkelijke en ook realistische kortingen.

Indien je een vraag hebt over dit product vernemen wij deze graag via ons contact formulier, een mail aan info@kunstpalm.nl of een telefoontje.

Extra informatie

Materiaal

plastic, metaal, wilgenhout

Afmeting

hoog 135 cm bij breed 50 cm
tot
Hoog 45 cm bij breed 300 cm
en alle hoogte en breedte daar tussen in.

Artikelnummer - EAN8719979823337
ProductcodeKP-MZ186004C