Kunst Anthurium Bosje 40cm

5,95 4,92 excl.

Kunst flamingo plant

Net echt

Super stevig!

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 11 producten % 10,00
12 tot 80 producten % 15,00

Beschrijving

Kunst Anthurium Bosje 40cm.

Dit zeer stevige en kleurrijke Kunst Anthurium Bosje 40cm is een zeer decoratieve plant.

Dit bosje heeft 8 stelen die samenkomen in één dikke stengel die heel eenvoudig in bijvoorbeeld een plantenbak of bij andere kunstplanten gestoken kan worden.

Het Kunst Anthurium Bosje 40cm heeft veel dikke groene bladeren en 8 anthurium kunstbloemen. Ook is deze kunstplant zeer geschikt voor langdurig buitengebruik. Bijvoorbeeld als namaak balkonplant zonder onderhoud. De bladeren zijn van natuurlijke maar ook dikke kwaliteit. evenals de rode bloemen met geel hart. De Anthurium kunstplant wordt ook wel de kunst flamingoplant genoemd.

Je kunt de takjes makkelijk verbuigen in de gewenste positie door de interne staaldraad. De hoogte van dit plantje is 40cm. Maar deze zal wat lager uitpakken wanneer je de stengel in een pot, grond of andere vulling steekt. De takjes beginnen op een hoogte van 13cm vanaf de stengel. Je houdt dan na het insteken zo’n 27cm groen en bloem in het zicht.

Kortom een kwalitatief hoogwaardig product dat voor veel doeleinden geschikt is. Ook is deze steker goed te combineren met andere kunstplanten. Bijvoorbeeld de serie kunstplanten voor buitengebruik.  Ook is deze steker heel geschikt als kunstbalkon plant zonder onderhoud en langdurig mooi.

 

Extra informatie

Formaat

hoogte totaal: 40cm
hoogte na insteken: 27cm
diameter na openvouwen: 30cm

Materiaal

plastic, metaal, pu.

Buitengebruik

ja, gemaakt voor buitengebruik

Artikelnummer - EAN8719979825256
ProductcodeKP-MZ187005B-40