Kunst bloemboom Kiruna Rose 155cm
Kunst bloemboom Kiruna Rose 155cmKunst bloemboom Kiruna Rose 155cm

Kunst bloemboom Kiruna Rose 155cm

69,95 57,81 excl.

Vrolijke kleurrijke rose bloemboom

Fraaie en stevige kwaliteit.

Goed vol blad en bloem

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 16 producten % 10,00

Productbeschrijving

Kunst bloemboom Kiruna Rose 155cm.

Deze Kunst bloemboom Kiruna Rose 155cm is evenals onze andere Kunst Wisteria bloembomen een zeer kleurrijk en natuurlijk product.

De bloemboom is goed gevuld en voorzien van veel blad en fraaie stevige rose / witte bloemtrossen. Daarnaast heeft de boom een mooie dikke stam die bestaat uit een heleboel kleinere gekronkelde liaan stammetjes. De bloemen zijn overwegend rose met in de kern een stukje wit.

De boom is in opengevouwen toestand gemiddeld 155cm hoog en ongeveer 75 cm breed. De bloemen en takjes met bladeren zitten goed vast en zijn eenvoudig in het gewenste model te brengen door ze met de hand te open te buigen en te modelleren.   Het is hiermee een goed gevulde en heel vrolijke bloemboom die voor vele doeleinden toepasbaar is en ook goed is te combineren met bijvoorbeeld groene kunstplanten.

De plant wordt standaard bezorgd in plastic en verpakt in een kartonnen doos bij u afgeleverd. Even van onderuit de takjes openvouwen en al snel is de boom klaar zonder verder nog onderhoud nodig te hebben.

Kortom een heel kwalitatief goed en fraai product dat absoluut van toegevoegde waarde is in uw huis, serre, op balkon of showroom.

Extra informatie

Hoogte

155cm

Breed

75cm

Materiaal

plastic, textiel, mortel, metaal, mos, hout

Buitengebruik

Nee, eventueel wel beschut van wind onder bijvoorbeeld een terrasoverkapping.

Potmaat

hoogte: 20 cm
diameter: 17,5 cm