Kunst Bloemgras Steker Voor Buiten Rose 55cm

7,95 6,57 excl.

Vrolijke rose bloemen.

Met mooi donkergroen gras

En super stevig!

Uitverkocht

Aantal Korting
6 tot 11 producten % 5,00
12 tot 23 producten % 10,00
24 tot 240 producten % 15,00

Beschrijving

Kunst Bloemgras Steker Voor Buiten Roze 55cm.

Evenals de andere bloemgras stekers voor buiten is deze Kunst Bloemgras Steker Voor Buiten Rose 55cm een kleurrijke gras-achtige plant.

Dit kunstsgras is gemaakt van zeer stevig en dik plastic met daaraan zo’n 40 á 50 vrolijke rose witte bloemetje met een gele kern.

Ook deze vrolijke bloemen zijn van dik plastic materiaal gemaakt. Hierdoor kunnen ze veel beter tegen de diverse weers-omstandigheden en blijven veel langer mooi van kleur. In het plastic zit in iedere halm ook een stukje metaal verwerkt waardoor de steker zijn stevigeheid goed bewaard.

We noemen deze plantjes ‘stekers’ omdat ze zonder potje geleverd worden. Je kunt ze dus eenvoudig zelf in een bestaande pot of ander voorwerp steken. Hierdoor ook is de prijs aanzienlijk lager dan die van kunstbloem grassen met een potje.

De steker is zeker 55cm lang maar door deze in een pot of iets dergelijks te steken zal de hoogte wel met ongeveer 15cm afnemen.

Je kunt deze Kunst Bloemgras Steker Voor Buiten Rose 55cm ook heel goed combineren met andere kunstgras stekers of kunstbloemen.

Voor deze paarse variant geldt in ieder geval dat het een vrolijke en uitbundige bloemsteker betreft die zeer geschikt is als aanvulling op terrassen, op balkons of in etalages.

Kortom een kleurrijk en super stevig bloemgras met veel toepassings mogelijkheden.

 

 

Extra informatie

Formaat

lengte: 55cm

Materiaal

metaal, plastic

Buitengebruik

Ja, geschikt voor buiten.
Wel bij voorkeur beschut plaatsen.

Artikelnummer - EAN8719979825669
ProductcodeKP-YI-2-6-bb-60-ro