Kunst Grashaag Grof 300cm x 200cm

69,95 57,81 excl.

Zichtdicht.

Verkleurt niet.

Makkelijk te bevestigen.

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 7 producten % 10,00
8 tot 80 producten % 15,00

Beschrijving

Kunst Grashaag Grof 300cm x 200cm.

De Kunst Grashaag Grof 300cm x 200cm  is een zeer stevige en decoratieve kunst grashaag die eenvoudig te bevestigen is aan een hekwerk, tegen een schutting of muur.  Deze kunsthaag is voorzien van heel veel grove groene vezels waardoor eenvoudig een geheel zichtdichte groene wand verkregen kan worden.

Aanbod.

Wij bieden in ons assortiment een tweetal kunst grashagen aan in drie verschillende hoogtematen. (100 cm, 150 cm en 200 cm). De lengte van de rollen is standaard 300 cm per rol. Op deze wijze kunt u zonder lastige ingrepen, zeer eenvoudig uw muur, schutting of hekwerk omtoveren in een groene, onderhoudsvrije wand.

De Kunst Grashaag Grof  (de naam zegt het al) heeft in vergelijking met de fijne grashaag een dikkere vezelstructuur. Dit maakt de haag iets robuuster.  Echter van enige afstand is het verschil tussen beide hagen voor wat betreft het aanzicht niet bijzonder groot. Beide grashaag rollen worden in een zelfde verpakking aangeleverd, hebben een zelfde gewicht en ook dezelfde kleurstelling met lichte en donkere groene vezels door elkaar.

De Kunst Grashaag Fijn zijn verpakt op als rollen die in een stevige plastic foedraal met ristsluiting worden bezorgd. Eenmaal uitgepakt kun je de groene vezelhaag zo tegen de wand plaatsen of uitrollen. De groene sprieten zullen al snel door de wind een natuurlijke vorm aannemen.

Bevestiging.

De kunsthagen zijn zeer eenvoudig te bevestigen doordat ze zijn voorzien van ijzerdraad waaraan de vezels vastzitten. De uiteinden van het ijzerdraad kun je eenvoudig omwinden aan een schroef, draad, buis of hekwerk. Voor extra bevestiging kunt u gebruik maken van tyraps of ijzerdraad. De goedkope haagrollen zijn makkelijk uit te pakken en uit te rollen. Je kunst ze daarna zonder veel moeite tegen bijvoorbeeld het hekwerk aanhouden en vastzetten. Het resultaat is verbluffend aangenaam groen en zeer snel klaar. Daarnaast maakt de prijs kwaliteit verhouding deze Kunst Grashaag tot de goedkoopste kunstgras haag die er te krijgen is.

Kwaliteit.

Onze kunsthagen zijn van de allerbeste kwaliteit. Kunstpalm.nl heeft betrekt zijn kunst grashagen en alle andere haag elementen uit eigen import waardoor we zowel de kwaliteit als de prijs zeer scherp in de markt kunnen houden.

Onze grashaag rollen zullen dan ook niet kapot waaien, open gaan staan of verkleuren. Onze kunsthagen zijn duurzaam, zichtdicht en wind doorlatend. Deze hagen gaan jaar in jaar uit mee en blijven van zeer hoge kwaliteit.

Maten.

De beide kunsthaag soorten zijn verkrijgbaar in 3 maten:

100x300cm:

150x300cm:

200x300cm:

 

Kortom, bent u op zoek naar kant en klare haag elementen, schuttinghagen, haag rollen of grashaagrollen.

Kunstpalm.nl is de aangewezen leverancier voor een mooi en levendig groenhek of groene schutting.

 

Extra informatie

Materiaal

plastic, metaal

Buitengebruik

Ja, geschikt voor langdurig buitengebruik.
Voorzien van u.v.-filter tegen verkleuring door de zon.

Artikelnummer - EAN8719979821753
ProductcodeKP-MZ181001A-grof-mix-200