Kunst Papegaaibloem Rood 115cm

4,39 3,63 excl.

Mooie 30cm grote bloem.

Veelkleurig en sterk!

Uitverkocht

Aantal Korting
6 tot 11 producten % 5,00
12 tot 23 producten % 10,00
24 tot 120 producten % 15,00

Beschrijving

Kunst Papegaaibloem Rood 115cm.

Naast onze andere tropische kunstbloemen hebben we ook deze grote kleurrijke Kunst Papegaaibloem Rood 115cm in ons assortiment.

Deze zeer kleurrijke verschijning bieden wij aan in diverse kleuren. Behalve deze rode variant hebben we ook nog een gele en oranje bloem. De Kunst Papegaaibloem Rood 115cm is een groot formaat kunstbloem van zeer hoge kwaliteit rubber-achtig materiaal.

De bloem is trapsgewijs opgebouwd in verschillende kleurrijke laagjes. De rode bladeren zijn aan de binnenkant voorzien van oranje-gele blaadjes met een gespikkeld accent. Naar de stengel toe lopen de bloembladeren lichtgroen uit. Zelfs de rode bladeren hebben ietwat groen gemixte kleuraccenten. Kortom deze 30cm grote bloemen lijken net echt en zijn van zeer fraaie en stevige kwaliteit.

De stengel van de bloem is vrij dik en opgebouwd in verschillende lagen. Aan de binnenkant is ze ook voorzien van een metaaldraad om het geheel nog steviger te maken. Deze kunstbloem zal dan ook buiten langere tijd mooi blijven. Behalve een stevige steel en mooie bloem heeft deze kunstbloem ook nog twee 24cm lange natuurlijk gekleurde groene bladeren.

Het betreft evenals onze andere kunstbloemen absoluut een topproduct van de nieuwste generatie kunstplanten materiaal gemaakt. Deze bloem is heel geschikt om met andere bloemen te combineren maar kan ook als enkele bloem bijvoorbeeld in een etalage een kleurrijk accent aanbrengen.

 

Extra informatie

Formaat

lengte: 115cm
bloemlengte: 30cm

Materiaal

p.u.-rubber, metaal, plastic

Buitengebruik

ja

Artikelnummer - EAN8719979824907
ProductcodeYA-KP-2-25-pap115rd