Kunstbamboe voor buiten 160cm

99,95 82,60 excl.

Mooie zeer stevige kunst bamboeplant.

Met 5 stammen.

Bestand tegen slecht weer.

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 7 producten % 10,00
8 tot 32 producten % 15,00

Beschrijving

Kunstbamboe voor buiten 160cm.

Deze Kunstbamboe voor buiten 160cm is een prachtige super stevige kunst bamboeplant van natuurgetrouwe kwaliteit.

De kunstbamboe voor buiten is een uniek product dat speciaal is ontwikkeld om aan de vraag naar stevige kunstplanten voor buitengebruik te voldoen.

De stammen en bladeren van deze kunst bamboeplant zijn uit één stuk gemaakt waardoor de takken en bladeren niet bij het eerste beetje wind of storm van de stammen afwaaien. Zelf met de hand kun je de blaadjes niet van de takken verwijderen. Daarnaast zijn de stammen voorzien van een interne staaldraad waardoor ook deze niet zullen afbreken. Kortom een zeer stevig product.

Behalve dat de Kunstbamboe voor buiten 160cm heel stevig is, is het natuurlijk van belang dat ze er ook natuurgetrouw uitzien. De bladeren aan de takken verschillen onderling iets van kleur zoals dit ook in de natuur het geval is. Daarnaast zijn alle blaadjes voorzien van een nerf met reliëf. Kijk a.u.b. bij de detail foto om een indruk van de bladkleur en kwaliteit te krijgen. De stammen en de takken zijn groen van kleur.

De bladeren van bamboeplant zijn voorzien van een uv-filter tegen verkleuring door de zon. Let wel, ook met deze filter kan er na verloop van tijd enige verkleuring plaatsvinden. Op dit moment testen wij dit nog. We verwachten dat de plant tenminste twee tot drie jaar mooi van aanzicht blijft bij normale blootstelling aan de zon.

Op dit moment bieden wij deze buiten bamboeplant aan in twee maten. Namelijk 160cm hoogte en 185cm hoogte.

 

Extra informatie

Fotmaat

hoog: 160 cm inclusief pot
breed: 80 cm

Materiaal

plastic, mortel, metaal

Buitengebruik

Ja, 2 – 3 jaar

Artikelnummer - EAN8719979823627
ProductcodeFU-BB01-01-150