Kunst Grashagen

Kunst grashagen.

Kunstpalm.nl biedt een tweetal kunst grashagen op rol aan welke beide in drie hoogtematen te verkrijgen zijn.

Wij bieden een haag met een grove vezel en een haag met een fijne vezel aan.

Lengte.

De lengte van de Kunst Grashagen is altijd 300 cm en de hoogte kan variabel aangeschaft worden in 100 cm, 150 cm of 200 cm.

Kleur.

De kleur van de grashagen is groen gemixt. Dat wil zeggen dat de hagen bestaan uit zowel donkere als lichtere groene sprieten waardoor er een levendig groen geheel ontstaat.

Verpakking.

De verpakking van de kunst grashagen bestaat uit een stevige plastic hoes met ritssluiting. De kans op beschadiging van dergelijke hagen is zeer klein. Eenmaal uitgepakt zitten de grashagen verpakt op een rol die eenvoudig uit te rollen is. Hierna is deze ook weer heel eenvoudig te bevestigen tegen een hek of schutting.

Prijs.

De prijs van deze Kunst Grashagen is in verhouding tot onze andere hagen en haag elementen het meest voordelig. Voor de goedkoopste kunst grashagen en goedkope grashagen ben je dus bij Kunstpalm.nl aan het beste adres! Wij leveren direct van onze producent uit Azië en zorgen er hiermee voor dat we én goede kwaliteit, én grote hoeveelheden, én de allerbeste prijzen, én de snelste levering verzorgen.

Bevestiging.

Onze  Kunst Grashagen op rol verkopen wij al sinds jaar en dag.  De hagen zijn makkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld hekwerk door middel van snelbinders of ijzerdraad en staan garant voor een aangename en sfeervolle groene wand-schutting decoratie.

Zicht en Kleur.

De hagen zijn zicht dicht en kleurvast. Dat wil zeggen dat de kunsthagen ook na vele jaren nog het zelfde van kleur zijn, en dat de grasachtige sprietjes in de hagen niet zijn uitgevallen of verwaaid. Zon, regen en vorst hebben nagenoeg geen invloed op de kwaliteit van de hagen. Al onze hagen zijn dan ook voorzien van een u.v. filter tegen verkleuring door de zon.

Het verschil tussen de fijne en grove grasvezelhagen is dat de fijne vezel veel dunner is, er zijn daarom ook meerdere vezels in de hagen verwerkt. De grove vezel is dikker en dus minder in aantal. Voor de zichtdichtheid is er echter geen verschil tussen beide hagen. Beide hagen zijn zicht dicht en beide hagen geven als resultaat een prachtige blijvend groene wand. Het verschil tussen beide hagen is eigenlijk vooral te zien wanneer je er dicht op staat.

 

Verwerking.

Verder zijn de kunsthaag rollen makkelijk te verwerken en desgewenst op maat te knippen met een nijptang. De hagen kunnen heel eenvoudig bijvoorbeeld tegen een bestaand gaas hek geplaatst worden. Ieder grashaag bestaat uit banen met metaaldraad van die van onder naar boven lopen. Met ty-raps of ijzerdraad trek je de haag eenvoudig op de gewenste plaats tegen het hekwerk aan. Mocht je vragen hebben over de bevestiging of een oplossing zoeken voor een project dan adviseren wij hierbij graag. De grashagen worden geleverd in een stevige plastic zak met rits en kunnen na het uitpakken eenvoudig uitgerond worden of direct tegen een hek of schutting worden gerold. De sprieten van de kunstgrashagen nemen door de wind al snel een natuurlijke vorm aan en behoeven verder helemaal geen onderhoud. Indien nodig kan bijvoorbeeld opgespat vuil met een hoge druk reiniger of tuinslang eenvoudig worden verwijderd.

Eenmaal bevestigd is de wand veranderd in een mooi gelijkmatig groen geheel waar niet doorheen gekeken kan worden.

Kortom: Goedkope nep grashagen kopen van de mooiste kwaliteit? Je bent bij www.kunstpalm.nl aan het juiste adres.

 

Showing all 2 results