Kunsthaag Klik Matten

Kunsthaag Klik Matten.

Kunstpalm.nl biedt een ruim assortiment kunsthaagmatten van zeer goede kwaliteit aan.

Onze haagmatten hebben allen een maat van 50cm x 50cm en zijn zo gemaakt dat ze zeer eenvoudig aan elkaar geklikt kunnen worden. Hiermee kunt u dus zonder al te veel tijd en moeite hele mooie natuurlijk ogende wanden. Maar ded matten zijn ook heel geschikt voor gebruik bij schuttingen en balkons.

De bevestiging van deze kunsthaag haagmatten / kunsthaag elementen kan eenvoudig. Bijvoorbeeld door de matten bijvoorbeeld aan een hekwerk of balkon vast te maken. Dit kan met ty-raps of ijzerdraad. Wanneer de wand van hout is kunt u er ook voor kiezen de matten vast te schieten met een tacker of stevig niet-apparaat

Een ander voordeel van deze kunsthaag matten is dat ze makkelijk gebogen of afgeknipt kunnen worden met een schaar of tang. Het is dus eenvoudig om om een hoek heen te werken of om precies uit te komen met de maat.

Natuurlijk en realistisch.

Onze kunsthaag matten worden ook wel kunst haagelementen genoemd en zijn zeer realistisch en kleurvast mede door de u.v. filter tegen verkleuring door de zon die in al onze matten is toegepast. Daarnaast zijn ze zicht dicht, dat wil zeggen dat eenmaal bevestigd je er niet doorheen kunt kijken. De matten aan elkaar vormen werkelijk één groen geheel. De kunstbladeren op de matten zijn vastgemaakt op een plastic frame. Hierdoor zitten de plantjes en blaadjes zeer goed vast en altijd in de  juiste zichtrichting.

Indien u het lastig vindt om een keuze te maken, hebben wij de mogelijkheid ingebouwd om eerst kleinere kunsthaag samples van 25cm x 25cm te bestellen. De zijn slechts €2,50 per stuk en geven een goede indruk van het resultaat. Kijkt u hiervoor a.u.b. in de categorie “Kunsthaag Samples Bestellen“.

Het meest verkochte product binnen deze categorie zijn de kunstklimop matten ook wel nepklimop matten of klimophaag genoemd.

Trefwoorden binnen deze categorie: Kunsthaag elementen, kunsthaagmatten, haagmatten, kunsthaag-elementen, haagelementen. Verder ook kunstklimophaag, kunstbuxushaag, kunsthaag-tegels, haagtegels, kunstplantenschutting. En ook  kunsthaag matten Brabant, kunsthaagmatten kopen, verkoop kunsthaag elementen, verkoop kunsthagen, kunsthaag matten te koop.

Showing all 13 results