Kunsthaag Klik Matten

Kunsthaag Klik Matten.

Kunstpalm.nl biedt een ruim assortiment kunsthaagmatten van zeer goede kwaliteit aan.

Onze haagmatten hebben allemaal een vaste maat van 50cm x 50cm en zijn zo gemaakt dat ze zeer eenvoudig aan elkaar geklikt kunnen worden. Hiermee kunt u dus zonder veel tijd en moeite hele wanden afdekken. Het resultaat is een fraaie groene wand of schutting. De kunsthaagmatten zijn ook heel geschikt voor gebruik bij schuttingen en balkons.

Doordat de matten aan elkaar geklikt kunnen worden maakt het niet uit hoe breed of hoog de wand is die bedekt moet worden. Ook kunnen de klikmatten eenvoudig afgeknipt of gesneden worden. Kortom een zeer duurzame, handige en vooral ook mooie oplossing.

Informatie kunsthaagmatten.

De bevestiging van deze kunsthaag haagmatten / kunsthaag elementen kan eenvoudig. Bijvoorbeeld door de matten aan een hekwerk of balkon vast te maken. Dit kan met ty-raps of ijzerdraad. Wanneer de wand van hout is kunt u er ook voor kiezen de matten vast te schieten met een tacker of stevig niet-apparaat.

Een ander voordeel van deze kunsthaag matten is dat ze makkelijk gebogen of afgeknipt kunnen worden met een schaar of tang. Het is dus eenvoudig om om een hoek heen te werken of om precies uit te komen met de maat.

Natuurlijk en realistisch.

Onze kunsthaag matten worden ook wel kunst haagelementen genoemd en zijn zeer realistisch en kleurvast mede door de u.v. filter tegen verkleuring door de zon die in al onze matten is toegepast. Daarnaast zijn ze zicht dicht, dat wil zeggen dat eenmaal bevestigd je er niet doorheen kunt kijken. De matten aan elkaar vormen werkelijk één groen geheel. De kunstbladeren op de matten zijn vastgemaakt aam een plastic frame. Hierdoor zitten de plantjes en blaadjes zeer goed vast en altijd in de juiste zichtrichting.

Indien u het lastig vindt om een keuze te maken, hebben wij de mogelijkheid ingebouwd om eerst kleinere kunsthaag samples van 25cm x 25cm te bestellen. Deze zijn slechts €2,50 per stuk en geven een goede indruk van het resultaat. Kijkt u hiervoor a.u.b. in de categorie “Kunsthaag Samples Bestellen“.

 

Toont alle 11 resultaten