Kunstpalm Hawaii Klein 125cm
Kunstpalm Hawaii Klein 125cmhawaii_kruindetailhawaii_voet_

Kunstpalm Hawaii Klein 125cm

74,95 61,94 excl.

Zeer realistische kunstpalm

Prachtige stam en net echt blad.

Ook zeer stevig!

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 8 producten % 10,00

Productbeschrijving

Kunstpalm Hawaii Klein 125cm uit de Hawaii serie.

Dit is ons absolute topproduct! Na jarenlange ontwikkeling hebben we deze serie zeer realistische kunstpalmen op de markt gebracht. Dit betreft op het gebied van kleinere kunstpalmen de absolute top.

Door goed naar de wensen van onze klanten te luisteren hebben we nieuwe mallen ontwikkeld waarin de stam en de bladeren van deze palmbomen worden vervaardigd. De stam is gekarteld zoals de Hawaii palmbomen dat in het echt ook hebben. Vervolgens is deze stam afgewerkt met een ruwe verflaag in een bruin-beige gemengde tint. De stam heeft een natuurlijke vorm waarbij de onderkant in de pot breed is opgezet en uitloopt in de stamlengte. Deze stam voelt ruw aan en heeft dus niet de gladde glimmende uitstraling die we vaker zien bij kunstpalmen.

Behalve veel aandacht voor de stam hebben we ook van het bladerdak veel werk gemaakt. Zo heeft deze palmboom veel bladeren die natuurlijk donkergroen gekleurd zijn en waarbij zelfs de kleur iets verandert naar de uiteinden van de bladeren toe. Het blad is goed gevuld en bestaat uit vele kleine blaadjes die heel goed vastgezet zijn aan de hoofdnerf. Zelfs de vorm van deze palmbladeren is met oog voor de realiteit ontwikkeld. Dus geen rare vouwen, hoeken, overgangen of verkleuringen. De overgang van de bladkruin in  de stam is uit de realiteit nagebootst door gebruik te maken van veel korte kunststof scheuten omwikkeld met opgeruwd kokoshaar. Echt zoals deze palm er in de realiteit uitziet.

De Kunstpalm Hawaii Klein 125cm wordt standaard geleverd met een terra of zwart kleurige pot eronder die iets is verzwaard zodat de kunstpalm goed blijft staan.

Deze kleine kunstpalmboom is een echte topper, niet van echt te onderscheiden en een aanrader voor elke omgeving. De Kunstpalm Hawaii Klein 125cm wordt ook vaak buiten gebruikt door onze klanten en is behalve zeer natuurlijk ook nog eens heel stevig.

Kortom een palmboom waar u zeker geen spijt van zult krijgen!

Extra informatie

Hoogte

145cm