Kunstpalm Hawaii Middel 175cm

109,95 90,87 excl.

De allermooiste en meest realistische.

Met mooie ruwe stam.

En heel veel takken en blad.

Echt Top Product!

 

 

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 40 producten % 10,00

Beschrijving

Kunstpalm Hawaii Middel 175cm.

Ook kunstpalm Hawaii middel 175cm uit onze top serie Hawaii kunstpalmen is een huiskamer formaat kunst palmboom.

De Hawaii Middel is een middel grote kunstpalm van uitmuntende kwaliteit. In alle opzichten is dit product zo realistisch mogelijk ontwikkeld.
Om te beginnen bij de stam; de polyester stam is voorzien van een interne houten balkje waardoor de stam stabiel en stevig is. De stam zelf is uit een speciale mal gegoten die is nagemaakt naar een realistische palmboom. Hierbij is een geschubde structuur aangebracht die de stam een echt Drie dimensionaal effect geeft. De stam is vervolgens afgewerkt met een ruwe verf coating waardoor de kleur mat bruin-beige is en de stam niet glimt. De stam voelt daarbij zelfs echt ruw aan en lijkt daarmee wel heel erg veel op een echte palmboom stam. de onderkant van de stam loopt breeduit in de pot zoals een echte palmboom in de vrije natuurlijk ook een brede uitloop heeft.

De grote hoeveelheid diep groene bladeren zijn van plastic op stof gemaakt. De kleur is zelfs afgewerkt met uitlopende lichte bruintinten zodat ze nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Behalve veel en dik verdeeld blad zijn de bladeren ook zigzag gewijs ten opzichte van elkaar aan de stam gemonteerd. Ook dit geeft een veel natuurlijker effect. Vlak daaronder bevindt zich het palmhart. Dit is een met opgeruwde kokosvezel aangebrachte verdikking waaraan een hele serie kunststof palmscheuten zijn bevestigd. Het geheel geeft een vol en natuurlijk effect.

De Hawaii serie wordt geleverd met een licht verzwaarde terra kleurige of zwarte onder pot waardoor ze makkelijk in een ander pot of bak te plaatsen zijn maar ook eenvoudig zijn te vervoeren.

Gebruik.

De Kunstpalm Hawaii Middel 175cm wordt voor vele doeleinden gebruikt. Zowel in een professionele als in een particuliere omgeving. Het zal blijken dat deze omgeving door deze kunst-palm-boom een heel andere sfeer zal ademen.

De Hawaii serie wordt vaak binnen maar ook met regelmaat buiten gebruikt. Doordat het een heel stevige palmboom betreft zal ze lange tijd meegaan. In ieder geval zal de kunstpalm Hawaii 175cm niet snel kapot waaien en kan ook tegen een stootje.

Dus bent u op zoek naar een absoluut kwaliteitsproduct om lange tijd plezier van te beleven en dat ook nog eens tegen een serieus goede prijs dan kunnen wij deze kunst-palm van harte aanbevelen.

 

Extra informatie

Hoogte

175cm

Buitengebruik

De Hawaii palm wordt veel buiten gebruikt maar is hier niet speciaal voor gemaakt.
De blaadjes kunnen door weersomstandigheden van de boom afbreken.

Artikelnummer - EAN8719979820091
ProductcodeKP-BE-B359TE

Andere suggesties…