Kunstplanten Wand Gras-Laurier

99,95 82,60 excl.

Super mooie 3D kunstplanten wand element.

Net echt en zeer decoratief.

Makkelijk te bevestigen!

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 7 producten % 10,00
8 tot 48 producten % 15,00

Beschrijving

Kunstplanten Wand Gras-Laurier.

Deze natuurlijke Kunstplanten Wand Gras-Laurier mat van 100 x 100 cm is onderdeel van ons assortiment kunsthagen en haag wandbekleding.

De namaak planten wand is samengesteld uit verschillende kleine kunstplanten van zeer dikke en kleurvaste kwaliteit. Voorzien van een goede u.v. filter zullen ze vele jaren lang mooi blijven. De plantjes die erin verwerkt zitten zijn ondermeer kunstgrassen, heesterachtig blad en een rose-rode bloem.

Deze matten zijn zeer dicht gevuld met de kunstplantjes die ook heel goed vast zitten aan de basis achtergrond. De groene wanden vullen niet alleen goed, ze zorgen ook voor een mooi reliëf omdat de plantjes er in verschillende diepte uitkomen. Hierdoor is de wand ook echt net levend.

De matten zijn onderling met elkaar te verbinden door een eenvoudig kliksysteem. Ze zijn dus makkelijk te bevestigen aan een een hekwerk, houten wand of een andere praktische oplossing. je kunt ze als vast definitieve wand decoratie gebruiken in bijvoorbeeld een restaurant of expositieruimte. Maar ook kun je de matten makkelijk vast maken en later weer losmaken, bijvoorbeeld voor een beursstand of een dj-booth.

Met deze Kunstplanten Wand Gras-Laurier matten verander je een saaie ruimte makkelijk in een groene oase en sfeervolle omgeving.

Echt een heel mooie, groene en unieke wanddecoratie waar je lang plezier van kunt beleven.

indien je vragen hebt over de bevestiging, kwaliteit of anders dan helpen we je graag verder!

Bekijk ook even onze kleinere kunstplanten wand elementen bij: “Kunsthaag Klikmatten“.

Extra informatie

Formaat

lengte: 100cm
breed: 100cm
diep: +/- 15cm

Materiaal

plastic, metaal

Buitengebruik

Ja, bij voorkeur niet op stormachtige plaatsen.

Artikelnummer - EAN8719979824167
ProductcodeKP-MZ189008A

Andere suggesties…