Kunstriet Corfu Hoekstuk

7,95 6,57 excl.

Praktische hoekstukken.

Voor ronde afwerking.

En voor hoeken.

Uitverkocht

AantalKorting
20 tot 39 producten% 5,00
40 tot 400 producten% 10,00

Beschrijving

Kunstriet Corfu Hoekstuk.

Kunstriet Corfu Hoekstuk is een praktisch hulpstuk om te gebruiken bij het maken van hoeken en bochten.

Doordat de hoekstukken breed “waaiervormig” uitlopen zijn ze heel geschikt om ook hoeken van afdakjes en overkappingen mee af te dichten. Je kunt het Kunstriet Corfu Hoekstuk  goed gebruiken om een scherpere hoek mee dicht te maken. Maar ook voor ronde daken is het hoekelement heel geschikt. Waar de gewone shingels bij ver doorbuigen wat te ver kunnen openvallen zijn de hoekstukken heel geschikt om er tussen te plaatsen.

Het Corfu hoekstuk heeft dezelfde maat als het Kreta hoekstuk. Echter zijn zoals bij alle Corfu kunstriet shingels de strookjes dunner. Ze vallen makkelijk in model maar zijn niet geschikt om bij een open dakbeschot te gebruiken.

Het hoekstuk kun je eenvoudig tussen de andere shingels in bevestigen op iedere gewenste plaats. De bovenrand is evenals bij de gewone shingels flexibel en toch stevig. Ook zijn de maten van de rand en de lengte van elementen hetzelfde. Verder makkelijk met een tacker, schroeven of spijkers vast te zetten op een dakbeschot of stroken.

Kortom een heel praktisch hulpmiddel.  De hoekstukken zijn ook te verkrijgen met “clips” om ze bijvoorbeeld aan een metalen frame te bevestigen.

Afmetingen:

Deze kunstriet hoeken hebben we zo gemaakt dat bovenin de flexibele band met kunstriet stroken het riet dicht op elkaar zit waarbij een deel van de stroken verder naar buiten loopt. Hierdoor ontstaat de volgende maatvoering.

Lengte: evenals de andere gewone kunstriet elementen 60cm lang.

Breed bovenin: 25cm. Dit is de breedte van de flexibele hechtstrook.

Breed onderin: 50cm. Dit is het breedste punt van de waaier vorm.

 

  • Mocht je vragen hebben over de hoekstukken dan horen we dit graag.

 

Extra informatie

Buitengebruik

ja, permanent.

Artikelnummer - EAN8719979823658
ProductcodeGSPP1corn25x60x1