Kunstriet Kreta Hoekstuk

7,95 6,57 excl.

Praktisch kunstrieten hoekstuk.

Makkelijk hoeken leggen

Makkelijk de bocht om.

Uitverkocht

AantalKorting
20 tot 39 producten% 5,00
40 tot 400 producten% 10,00

Beschrijving

Kunstriet Kreta Hoekstuk.

Omdat niet alle overkappingen, tuinhuisjes en andere daken recht zijn hebben we ook dit Kunstriet Kreta Hoekstuk ontwikkeld.

Het praktische van deze hoekstukken is dat je op een eenvoudige wijze rechte hoeken kunt bedekken. Daarnaast is het met deze hoekstukken ook goed mogelijk om bijvoorbeeld een deels ronde overkapping af te werken. Op deze wijze ontstaan er geen open plekken wanneer de flexibele kunstriet shingels te verworden open gebogen.

Met de Kunstriet Kreta Hoekstukken kun je makkelijk fraaie punthoeken leggen. Maar ook de wat minder steile hoeken zijn hiermee makkelijk te bedekken. Op deze wijze kom je makkelijk aan een resultaat dat vanuit alle gezichtspunten er goed uitziet.

Afmetingen:

Deze kunstriet hoeken hebben we zo gemaakt dat bovenin de flexibele band met kunstriet stroken het riet dicht op elkaar zit waarbij een deel van de stroken verder naar buiten loopt. Hierdoor ontstaat de volgende maatvoering.

Lengte: evenals de andere gewone kunstriet elementen 60cm lang.

Breed bovenin: 25cm. Dit is de breedte van de flexibele hechtstrook.

Breed onderin: 50cm. Dit is het breedste punt van de waaier vorm.

Kijk a.u.b. ook naar de foto’s bij dit product om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van de hoekstukken.

De hoekstukken zonder clips (haakjes om bijvoorbeeld aan een frame te bevestigen hebben geen voor of achterkant) Je kunt ze naar wens gebruiken.

 

Extra informatie

Buitengebruik

ja, permanent.

Artikelnummer - EAN8719979823641
ProductcodeGSPP2corn25x60x1