Mix Haag Groen

10,99 9,08 excl.

Mooi gemixt haag element.

Absolute topper!

Elementen sluiten goed op elkaar aan.

Makkelijk te bevestigen

 

 

Uitverkocht

Aantal Korting
12 tot 23 producten % 5,00
24 tot 47 producten % 10,00
48 tot 480 producten % 15,00

Beschrijving

Mix Haag Groen.

Mix Haag Groen is een kunsthaag mat van 50 cm x 50 cm van buitengewoon degelijke kwaliteit.

Dit vrolijke kunsthaag element is samengesteld uit verschillende soorten op elkaar afgestemde kunstplant soorten. In dit geval betreft het een mix van vetplanten en klimop bladeren. Door ze door elkaar te gebruiken ontstaat het idee van een zelf groeiende wand. Het voordeel hierbij is dat wanneer je een groter oppervlak van deze hagen samenstelt het een fraai groen geheel wordt waarbij het niet lijkt alsof deze uit telkens dezelfde matten bestaat.

Ook deze Mix Haag Groen matten wij heel eenvoudig aan elkaar vast te maken, in te korten of om een hoekje te buigen. Ook zijn ze evenals de andere matten makkelijk met een niet apparaat, snelbinders of ijzerdraad aan een hek of wand vast te maken.

Het effect is absoluut een heel fraai en blijvend mooie groen wand. Deze Mix Haag Groen elementen worden ook veel gebruikt als achterwand in bijvoorbeeld een restaurant, dj-booth of beursstand. In ieder geval zorgt het ervoor dat de omgeving er geheel anders en lekker groen uitziet.

Omdat wij deze Mix Haag Groen elementen uit eigen import leveren kunnen wij ze ook altijd voor de allerbeste prijzen aanbieden. Naast dat dit echt goede en constante kwaliteit is, kunnen wij ook zorgen voor grotere hoeveelheden.

Kortom een heel bijzondere en uniek groen decor element van mooie en goede buiten kwaliteit.

 

Korting: 

5% vanaf 12 stuks. ( is één doos)

10% vanaf 24 stuks (2 dozen)

 15% vanaf 48 stuks (4 dozen)

 

 

Extra informatie

Maat

50cm x 50cm

Buitengebruik

Ja

Materiaal

plastic

Artikelnummer - EAN8719979821661
ProductcodeKP-MZ188026A-mix

Andere suggesties…