Palmboomtop 20 Bladeren

31,95 26,40 excl.

Makkelijk en snel klaar met deze mooi palmbladtop

Stevig en natuurlijk.

Mooi breed en goed gevuld.

 

Uitverkocht

AantalKorting
2 tot 3 producten% 5,00
4 tot 7 producten% 10,00
8 tot 48 producten% 15,00

Beschrijving

Palmboomtop 20 Bladeren.

Palmboomtop 20 Bladeren is evenals de 30 bladerige een goed gevulde en zeer makkelijk te verwerken palmbladtop waarmee je in een handomdraai met gebruik van een paal of buis en leuke palmboom kunt creëren. Mooi idee voor een feestje of etalage.

De Palmboomtop 20 bladeren heeft een diameter van ongeveer 100 cm en is ook in de hoogte zo’n 95 cm. De bladeren zijn stevig bevestigd aan een bamboe stok en eenvoudig open te vouwen. Onderaan is de bamboe en het blad afgewerkt met kokoshaar zodat de kop er echt fraai en natuurlijk uitziet. De kwaliteit van de bladeren is goed en alle bladeren hebben een donkere groene kleur. Het blad oogt natuurlijk en is van dik materiaal gemaakt dat niet makkelijk kapot gaat. Het blad is in het midden zo’n 25cm breed.

Deze set met kunstpalmbladeren is heel praktisch in gebruik. Makkelijk te vouwen en te buigen in de gewenste positie.  Eenmaal ergens opgezet zorgt het voor een vrolijk tropisch groen effect. De bladeren zijn rondom een bamboe buisje geplaatst en zijn onderling van elkaar te verdraaien. Dus ook tegen een wand of in een hoek makkelijk te plaatsen. Het bamboe stammetje is eenvoudig vast te zetten op een paal, in een buis of gewoon tegen een wand of rek met tyraps. Vaak ook worden deze palmboom toppen gebruik als vervanging van oude kunst palmen of zelfs echte palmen.

Kortom een heel decoratief en betaalbaar product dat uiterst geschikt is als decoratie van ondermeer etalages, feestjes, beurzen en tropische thema’s.

 

 

 

Extra informatie

Hoogte

95cm

Diameter

100cm

Materiaal

plastic, metaal, bamboe, kokos

Buitengebruik

niet gemaakt voor buiten. Zal buiten vermoedelijk 1 tot 2 jaar meegaan.

Artikelnummer - EAN8719979820954
ProductcodeYAKP2-39-L20H100

Andere suggesties…