Redback Liaan 220cm

7,89 6,52 excl.

Fraaie volle liaan

Mooi donkerrood met groen

Zeer stevige kwaliteit en net echt!

Uitverkocht

Aantal Korting
6 tot 11 producten % 5,00
12 tot 23 producten % 10,00
24 tot 144 producten % 15,00

Beschrijving

Redback Liaan 220cm.

Deze Redback Liaan 220cm is een rood-groene liaan slinger van uitzonderlijk realistische kwaliteit.

Deze 220cm lang liaan heeft heel veel groen rode bladeren van verschillend formaat. De Liaan bestaat uit een sterke metalen binnedraad waardoor deze eenvoudig in elke gewenste vorm is aan te brengen. De liaan is zeer stevig evenals de bladeren. Ook heeft deze Redback Liaan 220cm meerdere kleine zijtakjes waardoor er een echt heel volle slinger ontstaat. Deze liaan heeft maar liefst zo’n 115 á 120 bladeren!

De liaan heeft een mooie donker rode kleur waarbij de achterkanten van de bladeren eveneens donkerrood zijn. De voorkanten van de bladeren zijn overwegend groen van kleur met met lichtgroene accenten en een diep rode kern. Alles aan deze liaan is van uitmuntende kwaliteit. De bladeren zijn dik en voorzien van een u.v.-filter tegen verkleuring. De bladeren hebben verder een natuurlijke en voelbare bladnerf en fijne gekartelde randen. De grote bladeren hebben een diameter van zo’n 7 á 8 centimeter. De kleinere bladeren hebben een diameter van 4 á 6 centimeter. Daarmee zijn de bladeren van een natuurlijk groot formaat. Ook hebben de zijtakken kleine uitlopers met hele kleine blaadjes. De liaan lijkt veel op de Aziatische Perilla planten. De Japanse naam voor deze bladeren is Shiso plant.

Deze Redback Liaan 220cm is absoluut een zeer fraai product met heel veel blad. Alle bladeren zitten ook echt goed vast en hebben van zichzelf een natuurlijk vorm. De liaan is makkelijk in gebruik en zeer decoratief. Daarbij laat deze slinger zich goed combineren met andere kunstlianen en hedera slingers uit ons assortiment.

De liaan is zeer bruikbaar als permanente decoratie op plaatsen als balkons en serres. Maar ook voor professioneel gebruik is dit een heel geschikte en duurzame oplossing.

Kortom een echte aanrader!

Extra informatie

Formaat

lengte: 220cm

Materiaal

p.u., plastic, metaal

Buitengebruik

Niet speciaal gemaakt voor buiten maar gaat wel lang mee.
Met uitzondering van eventuele windschade is de levensduur makkelijk 3 tot 5 jaar.

Artikelnummer - EAN8719979825454
ProductcodeKP-FU-TT22-08-220