Rieten Parasol D 180cm

189,95 156,98 excl.

Prachtige tropische rieten parasol.

Inklapbaar met bamboe frame.

Uniek product!

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 7 producten % 10,00
8 tot 40 producten % 15,00

Beschrijving

Rieten Parasol D 180cm

Deze mooie tropische Rieten Parasol D 180cm met een diameter van ruim 180cm is een vast onderdeel van ons assortiment.

De Parasol is zo ontworpen dat ze ook ingeklapt kan worden hetgeen zeer uniek is voor rieten parasols.

De Rieten Parasol in Bamboe Standaard is een zeer aantrekkelijk tropical product dat absoluut sfeerbepalend is en de omgeving opfleurt. De parasol is gemaakt van een soort heel stevig gevlochten riet dat is vastgezet op een volledig bamboe frame. Het geheel is eenvoudig open te vouwen door de parasol omhoog te duwen en de bijgeleverde pin in een van de gaatjes te steken. De parasol paal bestaat uit twee delen die heel makkelijk in elkaar passen. Hierdoor is de parasol ook makkelijk klein te vervoeren en op te bergen.

Ook mooi aan deze rieten parasols is dat de buitenrand van de parasols een beetje overhangt waardoor echt een tropisch afdakje wordt gecreëerd. Deze parasols van riet zijn absoluut uniek in Nederland en België. Het betreft een echt tropisch natuurproduct van stevige kwaliteit. Een heel bijzonder en exotisch product dat ook heel leuk combineert met onze andere tropische producten. Ook zijn vrijwel al onze producten zo gemaakt dat ze eenvoudig in te klappen zijn en dus makkelijk op te bergen of te vervoeren.

Uniek product!

Deze Rieten Parasol D 180cm is een door ons door ontwikkeld product. Het is de afgelopen jaren uitvoerig getest en daarmee van uitzonderlijk mooie, praktische en stevige kwaliteit.

Let op:  De rieten parasol diameter 180cm wordt geleverd zonder bamboe standaard. Deze zijn los verkrijgbaar. Zie ook in deze categorie parasolvoeten van bamboe.

Ook is er een speciale stevige groene parasol hoes te verkrijgen binnen deze categorie.

De parasol is geschikt om buiten te gebruiken maar we raden wel aan de parasol niet het hele jaar door buiten te laten staan omdat ze dan langzaam verweert en dus minder aantrekkelijk wordt. Wij leveren ook op maat gemaakte parasol hoezen voor de rieten parasols zodat u het product in het najaar veilig en droog kunt opbergen. (De parasols mogen niet vochtig opgeborgen worden).

Kortom, een uniek product dat absoluut van meerwaarde is voor uw tropische bar, feestzaal, terras of anders!

Extra informatie

Materiaal

bamboe, riet, metaal

Formaat

totale hoogte: 270cm
diameter parasol: 180cm
bestaat uit twee delen

buitengebruik

ja, kan tegen regen en zon.
niet het gehele jaar door buiten laten staan.
nooit vochtig opbergen

Artikelnummer - EAN8719979821555
ProductcodeKP-GB-9087-180

Andere suggesties…