Rieten-Parasolset Hawaii D150cm H270cm

234,95 194,17 excl.

Bamboe statafelset met rieten parasol

Degelijke kwaliteit en zeer decoratief

Geschikt voor professioneel gebruik!

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 10,00
4 tot 40 producten % 15,00

Beschrijving

 Rieten-Parasolset Hawaii D150cm H270cm

Ook deze iets kleinere Rieten-Parasolset Hawaii D150cm H270cm is een prachtige set bestaande uit een inklapbare rieten parasol met een diameter van 150cm en een totale hoogte van 270cm.

Ook deze set bestaat uit een stevige inklapbare bamboe statafel van 110cm hoog en met een diameter van 90cm. Het blad is keurig glad afgewerkt waardoor glazen en flessen prima blijven staan.

De rieten parasol is gemaakt van een bamboe frame dat is voorzien van een gevlochten rieten mat. Deze mat hangt aan de zijkanten een beetje over voor het tropische effect. De rieten parasol is inklapbaar waardoor het geheel makkelijk in en uit elkaar te halen is en ook makkelijker is op te bergen. De diameter van de parasol is ruim 150cm. Het geheel is voorzien van een handig systeem waarmee de parasol open te trekken of in te vouwen is.

Deze Rieten-Parasolset Hawaii D150cm H270cm wordt als complete set geleverd waarbij slecht éénmalig de transportkosten van €29,95 incl. btw.  in rekening gebracht worden ongeacht de hoeveelheid van uw bestelling. U betaald dus maximaal €29,95- aan transportkosten uw gehele bestelling Bamboe producten of combinatie van producten.

Kwaliteits Bamboe Meubelen.

Deze rieten-parasolset is gemaakt van stevige en dikke bamboe waardoor ze lang mee zal gaan en goed tegen een stootje kan. De set kan ook buiten gebruikt worden. Deze set kan goed tegen regen en zon! Echter zal door de set het hele jaar door buiten te laten staan de kwaliteit wel verminderen. Wij raden daarom aan de set met goed weer buiten te gebruiken en met slecht weer binnen te halen. Let op, deze rieten parasol niet vochtig in een zak of plastic wegzetten. Het betreft een natuurproduct.

Dus indien u op zoek bent naar een echte bijzondere tropische set die nergens anders te verkrijgen is. Dan is dit de aangewezen mogelijkheid. Deze sets zijn ook verkrijgbaar met hoge klapkrukken van bamboe en ook als lage bamboe tafel set met klapstoelen.

Deze Hawaii sets zijn van zeer degelijk kwaliteit en worden dan ook veel gebruikt voor verhuur doeleinden, beurzen, feesten en decors.

 

 

Extra informatie

Materiaal

bamboe, touw, metaaldraad, riet

Formaat

hoogte: 250 tot 270cm
diameter parasol: 150cm
diamEter tafel: 90CM

Buitengebruik

ja, geschikt voor buitengebruik.
niet het hele jaar door buiten laten staan.
niet vochtig opslaan
kan wel tegen regen en zon
wij raden aan het blad van de tafel met blanke lak of beits te behandelen

Artikelnummer - EAN8719979821326
ProductcodeKP-GIA-setH-D150

Andere suggesties…