Rode Kunstbloemplant voor Buiten 50cm

8,95 7,40 excl.

Mooie volle bos

Super stevig

En kleurrijk!

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 5 producten % 5,00
6 tot 11 producten % 10,00
12 tot 60 producten % 15,00

Beschrijving

Rode Kunstbloemplant voor Buiten 50cm.

Ook deze Rode Kunstbloemplant voor Buiten 50cm is van zeer degelijke kwaliteit en speciaal ontworpen om buiten jarenlang plezier van te hebben.

Deze kunstbloem steker is een volledige plant alleen niet vastgezet in een pot. Ze is daarmee wel heel geschikt om bijvoorbeeld in een bestaande pot of bak te steken. Ook kun je deze steker heel goed bij andere planten steken of met bijvoorbeeld ty-raps vastmaken.

Deze Rode Kunstbloemplant voor Buiten 50cm is van zeer stevige kwaliteit met zeer dikke groene bladeren. Ook de bloembladeren zijn van een zeer dikke kwaliteit en verkleuren niet in de zon. Aan de plant zitten een flink aantal rode bloemen en kleinere rode bloemknoppen. Al het blad zit vast aan groene takken die intern een metaaldraad hebben. Het geheel komt uit in een dikke plastic steker welke uitloopt in een punt. Je kun deze dus heel eenvoudig vastmaken op iedere gewenste wijze. De bloemen bestaan uit meerdere kelkbaadjes met in de kern gele namaak meeldraadjes. De bladeren hebben ook het oppervlak van echte blaadjes waarmee het geheel dus heel echt lijkt. De plant heeft 8 hoofdtakken met diverse zijtakjes met bloemen en bloemknoppen.

Kortom een zeer mooie en vooral ook zeer stevige kunstplant steker. Deze steker is bestand tegen alle weersomstandigheden en daarmee op heel veel plaatsen goed te gebruiken. denk bijvoorbeeld aan een terras aan het strand of een plantenbak op een balkon.

 

Extra informatie

Formaat

hoog: 35-50cm
breed: 35-40cm

Materiaal

plastic, metaal

Buitengebruik

ja, permanenent

Artikelnummer - EAN8719979824914
ProductcodeKP-MZ187006B-rd50