Tropical Party

Verhuur informatie

Kunstpalm.nl is gespecialiseerd in de het verhuren van tropische producten ter decoratie van tropical party’s, strandfeesten, cocktailbars en hawaiiparty’s. Ook worden onze Tropical Party Verhuur producten veel gebruikt voor het maken van promotiefilms, in decors, theaters, beurzen en t.v. producties.

Binnen onze verhuurcatgorie maken wij een onderscheid in verhuur-kunstpalmen en kunstplanten, bamboe-verhuurbarren, bamboe-verhuursets, bamboe-verhuurmeubelen, verhuur-fotowanden, verhuur inflatables en tropical-verhuurpakketten.

Hieronder treft u de informatie aan waarin staat hoe het verhuren in zijn werk gaat.

Offerte ontvangen:   

Wanneer u binnen deze categorie uw voorkeurskeuzen aanvinkt, stellen wij hiervoor een offerte op. U zit dus nog nergens aan vast! Deze offerte sturen wij u per email toe. Pas na een akkoord leggen wij de verhuur ook daadwerkelijk vast in onze agenda.

Goederen:

Alle te verhuren goederen zijn van uitstekende kwaliteit. De goederen worden aangeleverd zoals op de foto afgebeeld.

Plaatsen en installeren:

Wij leveren de goederen in zijn geheel af op de aangegeven locatie. Wanneer er bijzonderheden zijn vernemen wij deze altijd graag van te voren. Natuurlijk geven wij tips en uitleg bij het installeren van de goederen. Waar nodig helpen wij een handje mee. Indien u de locatie geheel door ons wilt laten aankleden kunnen wij hiertoe vooraf een prijsopgaaf verstrekken.

Periode:

De prijzen van onze verhuur producten zijn per midweek of weekend (ma-vr/ vr-ma). Wanneer u producten voor een langere periode wenst te huren kun u dit in het formulier aangeven. Wij offreren dan altijd een speciale prijs. De lever- en retourdagen en tijden doen wij altijd in overleg en afstemming met de klant. We proberen hierin zo flexibel en klantgericht mogelijk te zijn.

Transport:

In de offerte geven wij altijd de exacte transportkosten door. Deze gelden voor het wegbrengen en ophalen en worden als één totaalprijs in de offerte weergegeven. Hoe hoog deze zijn hangt af van het gehuurde bedrag en de te rijden afstand. Natuurlijk kunt u ook zelf het transport regelen.

Betaling:

Na een akkoord van de offerte sturen wij u per mail een factuur. U kunt ervoor kiezen een borg te betalen of vooraf af te rekenen. De Borg is doorgaans een bedrag van 50% van het factuurbedrag. Daarna is de verhuur gereserveerd en gegarandeerd.

Ideeën en Inspiratie:

In de linkerkolom van de homepagina vindt u een fotoboek met daarin foto’s van onze verschillende producten in gebruik. Mogelijk doet u hier ideeën op voor uw eigen feest of decoratie.

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief met leuke kortingen elke maand!