XL KunstPalmboom Bali 375cm

349,95 289,21 excl.

Mooie XL Palmboom Bali 375cm

Met echte palmhouten stam

Niet van echt te onderscheiden!

 

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 7 producten % 10,00
8 tot 40 producten % 15,00

Beschrijving

XL KunstPalmboom Bali 375cm.

Deze professionele XL KunstPalmboom Bali 375cm  is voorzien van een echte palmhouten stam en heeft zeer realistisch diep gekleurd groen blad.

De hoogte  van deze palmboom varieert van 350 tot 380 cm.

XL Palmboom Bali 375cm  bevat  zeer veel los in te steken bladeren. Deze bladeren zijn voorzien van een speciaal hiervoor ontwikkelde huls welke eenvoudig in de mal boven in de boom gestoken kan worden. Hierdoor is de palm makkelijk te vervoeren en en op en af te bouwen. De overgang van de bladeren in de stam ziet er hierdoor ook heel netjes uit. Door deze mal kunnen de bladeren niet zomaar uit de kruin vallen of waaien.

Deze palm heeft door het grote aantal bladeren een zeer volle kruin welke is omwonden met bruin kokoshaar om een nog natuurlijker effect te verkrijgen. Daarnaast is de de stam van echt palmhout gemaakt waardoor het lijkt alsof het een echte palmboom is. Het is een product dat zowel particulier maar meestal in een bedrijfsomgeving gebruikt wordt. Bijvoorbeeld door evenementen bureaus, verhuurbedrijven, strandtenten of etalages en showrooms.

Alle stammen van deze palmbomen zijn uniek maar lijken wel op elkaar. Ze kunnen in dikte en hoogte iets van elkaar afwijken maar hebben wel allemaal een diameter van 12 tot 17 cm.

De palmboom wordt standaard geleverd zonder pot en kokosnoten. Desgewenst kunt u het product ook compleet met pot bij ons verkrijgen. Zie hiervoor de categorie: “Combinaties”. In voorkomende gevallen wordt deze palmboom ook voor andere toepassingen gebruikt. Voor het vastzetten of verwerken van deze palm kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

Kortom een geweldig kwaliteitsproduct waar wij volledig achter staan.

 

 

Extra informatie

Hoogte

250cm

Materiaal

Palmhout Kunststof Plastic Kokosvezel

Artikelnummer - EAN8719979822002
ProductcodeKP-BA-73553