Rieten Parasols & Strandsets

Rieten parasols & strandsets

Kunstpalm.nl onderscheid zich met een uniek assortiment rieten parasols en strandsets. Deze sets en parasols zijn door ons zelf ontworpen en worden door onze eigen producent in Azië exclusief voor ons gemaakt.
Wij hebben een heel mooie lijn rieten parasols in combinatie met bamboe samengesteld en aangepast aan de wensen van onze klanten.
Deze strandsets en rieten parasollen zijn zeer geschikt om te gebruiken in een tropische sfeer of omgeving. Ze zijn inklapbaar gemaakt en van heel degelijke kwaliteit. Ook kunnen onze sets langere tijd buiten gebruikt worden al raden wij het permanent buiten laten staan wel af.
Onze bamboe strantsets en rieten parasols zijn van zeer mooie bamboepalen gemaakt en keurig afgewerkt. Zo hebben we er voor gezorgd dat de bamboetafelbladen vlak zijn afgewerkt zodat glazen en flessen makkelijk blijven staan en de bamboe tafles makkelijk zijn af te nemen.

Informatie rieten parasols & strandsets

Zoals gezegd zijn de parasols van riet makkelijk in te klappen door een leuk takelsysteem waarmee de parasol ook makkelijk op te zetten is. Ook leveren wij desgewenst een mooie bamboe standaard bij de parasol voor meer stabiliteit.

De strandsets zijn voorzien van leuke decoratieve bamboe klapstoelen en bamboe tafeltjes. Daarnaast bieden wij ook kleurrijke bamboe regisseurstoelen aan in diverse vrolijke kleurstellingen.

Omdat deze parasols en bamboesets vast onderdeel van ons assortiment uitmaken zijn ze ook altijd weer na te bestellen in geval ze zijn uitverkocht.

Trefwoorden: rieten parasol, beachparasol, strandparasol, hawaii parasol, parasolset hawaii, bamboe strandset, bamboeset, bamboe strandset, parasol van riet, bamboe loungeset.

Toont alle 10 resultaten