Kunstplanten voor Buiten

Kunstplanten voor buiten.

Kunstpalm.nl heeft biedt ook een aantal kunstplanten voor buiten aan. Extra stevig en met een lange levensduur.

De vraag naar kunstplanten voor buiten gebruik en kunstpalmen voor buiten gebruik is enorm toegenomen. Omdat verreweg de meeste kunstplanten niet speciaal gemaakt zijn om buiten te gebruiken zijn wij hiermee an de slag gegaan.  Het resultaat is een serie namaak planten boor buitengebruik die er zeer natuurlijk uitzien, enorm stevig zijn en veel minder snel verkleuren onder invloed van zonlicht.

We hebben deze serie kunstbomen voor buiten en kunstpalmbomen voor buiten enkele jaren getest om te zien wat de resultaten zijn. De buiten gebruik kunstplanten die we nu aanbieden zijn allen zeer stevig en kunnen dus veel beter dan gewone kunstplanten tegen het wisselvallige klimaat hier.

informatie: kunstplanten voor buiten.

De bladeren en takken zijn zeer goed vastgemaakt aan de stammen, of in een aantal gevallen zelfs uit één stuk gemaakt waardoor ze niet loslaten door wind of vorst. Daarnaast zijn alle bladeren en takken van een veel dikkere kwaliteit dan de planten uit het gewone assortiment. Tevens zijn de meeste van de bladeren en takken voorzien van uv-filter materiaal in het blad en dus niet erop. Hierdoor zal de verkleuring van de bladeren veel langzamer verlopen dan bij gewone kunstplanten.

De kwaliteit en levensduur:

Echter ook voor kunstplanten voor buiten geldt dat ze na verloop van jaren minder mooi van kwaliteit zullen worden. Er zal geleidelijk toch verkleuring optreden en kan het toch zo zijn dat er een blad of tak zal afbreken of gaan hangen. Om dit te voorkomen heeft het altijd de voorkeur kunstplanten enigszins beschut te plaatsen, uit de volle wind en de volle zon. Natuurlijk zijn er situaties waarin dit niet mogelijk is. Het is dan per situatie verschillend hoe lang een kunstplant voor buiten er goed uit blijft zien. Op dit moment schatten wij in dat dit varieert tussen de 2 tot 5 jaar per plant uit deze categorie.

Binnen deze categorie bieden wij onder meer de volgende producten aan; kunstbuxus voor buiten, namaak buxusbollen voor buiten, kunstbamboe voor buiten, kunst palmbomen voor buiten, kunst grasplanten voor buiten en kunst klimop voor buiten.  Wij gaan ervan uit dat er geregeld aanvullingen zullen plaatsvinden binnen deze categorie.

Ook wordt er gewerkt aan een serie kunst bamboeplanten voor buiten. Deze bamboe planten zijn uit één deel geperst in een grote mal. Hierdoor kunnen de takken van de bamboe planten zoals bij de reguliere verlijmde bamboes niet loslaten, wegwaaien of afbreken.

Grote kunstbomen voor buiten:

Daarnaast bieden wij ook zeer grote kunstbomen voor buiten aan. Dit betreft onder meer zeer grote kunstpalmen voor buiten en zeer grote kunst loofbomen voor buiten. Een deel hebben we gewoon op voorraad, echter kunnen we niet al deze bomen in voorraad hebben. Wel kunnen we offertes op maat afgeven en een levertijd afspreken. Denk hierbij onder meer aan grote namaak palmbomen en loofbomen alsook namaak naaldbomen vanaf 300 cm tot wel 10 meter hoogte.

Toont alle 30 resultaten