Kunstplanten

Kunstplanten Informatie:

Kunstpalm.nl verzorgt, zoals de naam al zegt, een uitgebreid en zorgvuldig samengestelde collectie kunstplanten. Hierbij letten we zowel op de kwaliteit als op de prijs van onze kunstplanten.

Al onze kunstplanten komen uit eigen import. Hiertoe onderhouden wij nauwe contacten met onze producenten en kunnen makkelijk aanpassingen doen, naleveren of op bestelling werken. Zeker wanneer je op zoek bent naar speciale kunstplanten zoals kunstplanten voor buiten, zeer grote kunstplanten voor buiten of voor grote kunstplanten op maat gemaakt.

Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld grotere hoeveelheden van éénzelfde kunstplant te produceren en te leveren. Denk hierbij aan series van kunstbamboeplanten, nepcactussen, grote kunstgrasplanten of kunstbloemplanten.

Kunstplanten kopen? Heel veel is mogelijk en we denken graag met je mee!

Ervaring met kunstplanten:

Doordat wij sinds 2006 actief zijn op de markt van kunstplanten en decoratie, hebben we veel expertise opgebouwd. We onderhouden goede contacten in onze productielanden. Met hen samen ontwikkelen we ieder jaar veel nieuwe kunstplanten en kopen interessante nieuwe kunstplanten in.

Maandelijks vullen wij onze voorraad kunstplanten aan. Deze laten wij met containers uit Azië komen. Wanneer je op zoek bent naar kunstplanten voor in de showroom of juist zeer grote kunstplanten dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Maar ook voor mooie en goedkoopste nepplanten zul je bij ons zeker slagen. Wij denken graag met je mee en kunnen desgewenst ook hele kunstplanten projecten voor onze rekening nemen.

Zo hebben we al diverse grotere ruimtes voorzien van zeer grote kunstplanten en aanverwante groene decoratie. Maar we hebben ook kunstplanten in speeltuinen en zwembaden geplaatst. Verder verzorgen wij geregeld kunstplanten projecten in winkelcentra en natuurlijk in showrooms. Andere klanten waaraan wij veel kunstplanten en nepplanten leveren zijn onder meer; beurzen, showrooms, restaurants, café’s en winkelketens.

Kortom, Kunstpalm.nl staat voor een verrassend, uniek en betaalbaar assortiment natuurgetrouwe kunstplanten.

 

Tropische Kunstplanten kopen.

Een belangrijk accent van Kunstpalm.nl ligt bij tropische kunstplanten en andere tropische decoratie producten. Denk hierbij aan kunstpalmbomen en kunstbanaanbomen. Maar ook aan kunstbamboeplanten, kunstbloembomen, kunstbuxus, kunstgrasplanten en namaakcactussen.

Wij verkopen natuurlijk ook de meer reguliere kunstplanten zoals kunstbloembomen en verschillende soorten kunstgrasplanten. Daarbij ook gewone kunstplanten zoals kunstficussen en kunstesdoorns. Maar ook natuurgetrouwe kunstbonsai bomen en grote kunstbuxusbollen behoren tot het assortiment kunstplanten. Kortom niet alleen tropische nepplanten maar ook de gewone kunstplanten.  We hechten er veel belang aan alle kunstplanten van absoluut mooie en stevige kwaliteit zijn. We willen niet alleen betaalbare maar ook echt heel mooie kunstplanten afleveren!

De kwaliteit Kunstplanten:

Alle kunstplanten worden zo natuurgetrouw mogelijk geproduceerd. We besteden dan ook veel aandacht aan vorm, kleur, gewicht en de stevigheid van de kunstplanten. Hierdoor zijn alle kunstplanten zo natuurlijk mogelijk van vorm, kleur en structuur.

Onze kunstplanten zijn nagemaakt van planten zoals deze in de natuur ook echt voorkomen. We maken hiervoor gebruik van kunststof materialen maar ook van natuurlijke materialen zoals kokosvezel, hout en mos.

We bieden veel verschillende soorten kunstplanten aan. Hierbij ontwikkelen we de modellen telkens verder door zodat we een zeer goede kwaliteit kunstplanten verkrijgen. De succes modellen komen telkens terug in ons assortiment kunstplanten. Hierbij zorgen we ervoor dat alle modellen van één soort kunstplant telkens hetzelfde zijn.

We besteden ook veel aandacht aan de stevigheid van de kunstplanten. Hierbij letten we er onder meer op dat de takken goed vast zitten in de stam van de kunstplant. Ook de bevestiging van de stam van de kunstplanten in de pot krijgt altijd de nodige aandacht. Waar mogelijk laten we grotere kunstplanten uit meerdere delen bestaan. Hierdoor zijn ze makkelijker te vervoeren en makkelijker te plaatsen.

Voor alle kunstplanten geldt dat we de stammen, de bladeren en de bloemen zo natuurlijk mogelijk na laten maken. Zo vinden er altijd vernieuwingen plaats op het gebied van vorm, kleur en gebruikte materialen.  Ook leveren wij een aantal kunstplanten die voorzien zijn van een u.v- filter tegen verkleuring door de zon. Door deze materialen te gebruiken gaan de kunstplanten steeds langer mee.

 

De bezorging Kunstplanten:

De kunstplanten worden bij ons verpakt in zeer stevige kartonnen dozen. Vaak worden de kunstplanten nog voorzien van extra verpakkingsmateriaal om beschadiging tijdens het transport te voorkomen. De levering van de kunstplanten besteden wij uit aan een bekende pakketdienst. Hierdoor zijn de kunstplant bestellingen goed te volgen en vinden doorgaans de volgende werkdag al plaats.

Bij orders van grotere hoeveelheden kunstplanten versturen wij op een pallet. De levering van de pallets doen wij altijd met de klant in goed overleg

 

Kunstplanten decoratie:

De afgelopen jaren hebben wij ons aanbod aanzienlijk uitgebreid met diverse soorten kunstplanten decoraties zoals; kunstplanten bladeren, kunstpalmbladeren en kunstbanaanblad. Maar bij ons kunt ook tropische kunstlboemen, kunstbloemslingers en heel veel losse kunstplanten decoratie zoals namaak monsterablad en nepvarens.

Verder ook heel veel kunst druifranken, kunstlianen en kunstklimop, ook wel kunsthedera genoemd.
Behalve een vaste telkens terugkerende collectie kunstplanten, kopen wij geregeld ook nieuwe kunstplanten in die we dan tegen scherpe prijzen aanbieden. Laat je verrassen en neem eens een kijkje in ons assortiment kunstplanten.

Mocht je specifieke vragen hebben, vraag het ons dan via de mail, contact formulier of door een belletje.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom de kunstplanten te komen bekijken en desgewenst direct mee te nemen.

 

Tot ziens bij Kunstpalm.nl!

 

Toont alle 368 resultaten