Kunstplanten

Kunstplanten Informatie:

Kunstpalm.nl verzorgt, zoals de naam al zegt, een uitgebreid en zorgvuldig samengestelde collectie kunstplanten. Hierbij letten we zowel op de kwaliteit als op de prijs van de producten.

Al onze producten komen uit eigen import. Hiertoe onderhouden wij nauwe contacten met onze producenten en kunnen makkelijk aanpassingen doen, naleveren of op bestelling werken. Zeker wanneer je op zoek bent naar speciale producten zoals kunstbomen voor buiten of grote kunstpalmen voor buiten of voor zeer grote kunstbomen op maat. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld grotere hoeveelheden van éénzelfde kunstplant te produceren en te leveren.

 Ervaring:

Doordat wij alweer ruim 12 jaar actief zijn op deze markt, hebben we veel expertise opgebouwd. We onderhouden goede contacten in onze productie landen. Met hen samen ontwikkelen we jaar veel nieuwe producten.  Maandelijks vullen wij onze voorraad aan welke met containers uit Azië komen. Wanneer je op zoek bent naar kunstplanten voor in de showroom of juist zeer grote kunstbomen dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Maar ook voor mooie en de allergoedkoopste nepplanten zul je bij ons zeker slagen. Wij denken graag met je mee en kunnen desgewenst ook hele kunstplant projecten voor onze rekening nemen.

Zo hebben we al diverse grote ruimtes voorzien van zeer grote kunstbomen en aanverwante decoratie. Maar we hebben ook kunstplanten in speeltuinen of kunstplanten in zwembaden geplaatst. Verder verzorgen wij geregeld kunstplanten in winkelcentra en natuurlijk mooie en grote kunstplant projecten in showrooms.

 

 

 

Showing all 343 results