Kunstplanten

Kunstplanten Informatie:

Kunstpalm.nl verzorgt, zoals de naam al zegt, een uitgebreid en zorgvuldig samengestelde collectie kunstplanten. Hierbij letten we zowel op de kwaliteit als op de prijs van onze producten.

Al onze producten komen uit eigen import. Hiertoe onderhouden wij nauwe contacten met onze producenten en kunnen makkelijk aanpassingen doen, naleveren of op bestelling werken. Zeker wanneer je op zoek bent naar speciale producten zoals kunstbomen voor buiten, grote kunstpalmen voor buiten of voor zeer grote kunstbomen op maat. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld grotere hoeveelheden van éénzelfde kunstplant te produceren en te leveren. Denk hierbij aan series van kunstbamboeplanten, namaakcactussen, grote kunstgrasplanten of kunstbloemplanten.

Heel veel is mogelijk en we denken graag mee!

Ervaring met kunstplanten:

Doordat wij  sinds 2006 actief zijn op de markt van Kunstplanten en Decoratie, hebben we veel expertise opgebouwd. We onderhouden goede contacten in onze productie landen. Met hen samen ontwikkelen we ieder jaar veel nieuwe producten en kopen interessante nieuwe items in.

Maandelijks vullen wij onze voorraad goederen aan. Deze laten wij met containers uit Azië komen. Wanneer je op zoek bent naar kunstplanten voor in de showroom of juist zeer grote kunstbomen dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Maar ook voor mooie en goedkoopste nepplanten zul je bij ons zeker slagen. Wij denken graag met je mee en kunnen desgewenst ook hele kunstplant projecten voor onze rekening nemen.

Zo hebben we al diverse grote ruimtes voorzien van zeer grote kunstbomen en aanverwante decoratie. Maar we hebben ook kunstplanten in speeltuinen en zwembaden geplaatst. Verder verzorgen wij geregeld kunstplant projecten in winkelcentra en natuurlijk in showrooms.

Andere klanten waaraan wij veel decoratie planten en nep planten leveren zijn ondermeer; beurzen, showrooms, restaurants, café’s en winkelketens.

Kortom, Kunstpalm.nl staat voor een verrassend, uniek en betaalbaar assortiment decoratieve namaak planten.

 

 

 

Alle 340 resultaten