Kunstbamboeplanten

Kunstbamboeplanten.

Kunstpalm.nl heeft in de afgelopen jaren een kwalitatief goede en uiterlijk zeer aantrekkelijke serie Kunstbamboeplanten ontwikkeld.

Behalve dat we de gewone realistische blanke kunstbamboe aanbieden, hebben we ook kunstbamboes ontwikkeld met groene en zwarte stammen. Natuurlijk zijn de diverse bamboeplanten ook in verschillende hoogten verkrijgbaar.

Namaak bamboeplant voor buiten:

Ook leveren wij een kunstbamboe voor buitengebruik. Een uniek product dat alleen bij ons te verkrijgen is. Deze namaak bamboeplanten voor buiten hebben wij de afgelopen jaren ontwikkeld. Deze kunstbamboe buiten is uit één geheel gemaakt en bestaat volledig uit metaal en plastics. De bladeren en takken zitten dus altijd vast en kunnen niet loswaaien. De nepbamboeplant voor buiten is absoluut een hoogwaardig en mooi product. Ook is deze buitenbamboe in diverse hoogtes te verkrijgen.

Gebruik:

De gewone serie kunstbamboeplanten wordt op de meest uiteenlopende plaatsen gebruikt. Soms als “stand alone” product maar vaak ook in serie. Bijvoorbeeld om een hoek of ruimte zichtdicht af te schermen van een andere ruimte.
Bij de ontwikkeling van onze kunst-bamboe houden wij rekening met de hoeveelheid bladeren en stammen per plant. Hierdoor krijg je een plant waar enigszins het licht doorheen kan vallen maar die niet overkomt als een te lege plant!

Uit ervaring weten wij dat klanten veel waarde hechten aan het realiteitsgehalte van de namaakbamboes. Vandaar dat de bladeren en takken in de juiste proporties over de stammen zijn verdeeld en de aanhechting van het blad in de stammen op een nette wijze is afgewerkt.
Onze kunststof bamboeplanten zijn van degelijke materialen gemaakt, vaak gebruikmakend van echte bamboestokken. De nepbamboeplanten kunnen tegen een stootje en de takjes zijn in elke gewenste richting te vouwen door de interne staaldraad.

Voorraad:

Op onze site vindt u de voorraad bamboe kunstplanten en de maten waarin ze verkrijgbaar zijn. Behalve de “gewone ” namaak bamboe planten met blanke stammen en lichtgroende bladeren bieden wij ook een assortiment “andere” nep bamboeplanten aan. Hierbij hebben wij donkere kunstbamboeplanten met donkere stammen maar ook gewone bamboeplanten met lichte stammen en een dikkere bladsoort.

Deze dikbladige bamboeplanten zijn zeer populair en ontwikkeld naar gelijkenis van echte bamboeplanten. Ze ogen zeer realistisch en zijn van uitermate goede kwaliteit. Ook voor deze kunstbamboe planten geldt dat ze in diverse hoogte maten te verkrijgen zijn. Naast de donkere en breedbladige bamboe planten hebben we ook groene kunstbamboe in voorraad.  Er is dus keuze volop. Niet alleen in diverse soorten maar ook in het formaat. Kunstpalm.nl verkoop kleine kunstbamboeplanten maar ook hele grote kunstbamboeplanten. Tot wel 400cm hoogte. Absoluut mooie producten die ook nog eens snel bezorgd kunnen worden.

Op Maat: 
Naast een serie standaard maten kunst-bamboe-planten kunnen wij ook voorzien in op maat gemaakte zeer grote kunstbamboeplanten. Deze worden toegepast voor diverse doeleinden zoals bij strandpaviljoens maar ook in bijvoorbeeld warenhuizen, schoolkantine’s of  showrooms. De maten van deze enorme kunstbamboeplanten variëren van 250 tot zo’n 450cm. De verwerking hiervan kan in overleg worden besproken. Soms passen ze beter in een pot, een ander moment verdient het de voorkeur deze xxl namaakbamboe vast te zetten in bijvoorbeeld een podium constructie.

Kunstpalm.nl hanteert zeer scherpe prijzen en zorgt ook voor kwalitatief zeer mooie en stevige namaak bamboeplanten. Kunstbamboe kopen kan dus snel en eenvoudig in heel Nederland en België. Ook bieden wij de kunstboom aan van een hoge kwaliteit. Wij zorgen voor mooie kwaliteit en uit voorraad voor zeer snelle levering.

 

Toont alle 11 resultaten