Kunstcactussen

Kunstcactussen.

Kunstpalm.nl is uniek in zijn aanbod kunstcactussen. Wij bieden altijd diverse soorten kunst-cactussen aan van klein formaat namaakcactussen tot zeer grote nepcactussen.

Het meest bekend zijn de typische namaak Mexico cactussen. Dat zijn de bekende kunstcactusplanten met zij-armen zoals we die ook uit de Westerns kennen. Ook onze zeer natuurgetrouwe kunstbolcactussen worden veel verkocht. Deze beide soorten kunstcactussen bieden wij in diverse formaten aan. Daarnaast voorzien we altijd in een fraai assortiment van diverse andere soorten nagemaakte cactussen.

Kwaliteit kunstcactussen.

Met ons assortiment namaak cactussen proberen we de realiteit zoveel mogelijk te benaderen. Daarbij wordt er in de productie veel aandacht besteed aan de vorm, de kleur en natuurlijk ook de naalden. Deze naalden zijn vrij bijzonder omdat ze heel echt lijken maar bij aanraking wel als een naald of setje naalden aanvoelen maar toch zacht van structuur zijn. Deze naalden zijn licht en bijna doorschijnend van kleur zoals dat met echte naalden ook het geval is. De naalden zijn stuk voor stuk of per setje in de stammen en bollen van de kunstcactussen vastgezet.

Toont alle 25 resultaten