Decoratie

Tropische Decoratie Informatie:

Kunstpalm.nl is de leverancier van tropische en exotische decoratie producten in Nederland en België.

Wij voorzien zowel de particuliere als de bedrijfsmatige markt en richten ons al meer dan 10 jaar op een zo breed mogelijk assortiment van tropische decoratieve producten.

Hierbij valt te denken aan kleinere producten zoals in deze categorie: “Decoratie” staan aangegeven. Behalve deze kleinere producten verkopen en verhuren wij ook grote tot zeer grote producten zoals bamboemeubels, bamboebarren, rieten parasols, hangmatten, bamboebouwmaterialen, kunstriet maar ook grote en zeer grote kunstplanten en kunstpalmen. Daarnaast hebben wij in ons assortiment verschillende grote opblaasbare producten zoals luchtkussens, zeer grote opblaasbare palmbomen, bogen en polyester dierbeelden.

Ons assortiment tropische decoratie.

In veel gevallen verzorgen wij de gehele aankleding van een festival, beursstand, films, reclame of decor. Maar ook voor ondermeer decoratie van pretparken, speeltuinen of bedrijfsruimtes. Daarnaast bevinden veel van onze klanten zich in het segment van de horeca ondernemingen.

In deze categorie Decoratie treft u vooral een keur aan kleinere decoratieve producten. Deze hebben veelal tot doel het geheel van een echte tropische sfeer te voorzien. Het grote voordeel hierbij is dat wij zowel kleine als grotere hoeveelheden kunnen aanbieden.  Daarmee hopen we iedereen in zijn of haar wensen te kunnen voorzien.
Denk hierbij aan kunst bloemslingers, hawaiikransen, scenesetters, wanddecoratie, kokosnoot drinkbekers, kunst palmbladeren, klimopslingers, kunstlianen, kunstfruit, kokosnoten, kunstbananen, uitvouwbare palmbomen, tropische rietjes en prikkertjes, lampionslingers, foliepalmen, opblaasbare dieren, papagaaien en apen.

Wij beschikken over een groot handelsnetwerk in Europa en Azië en kunnen daardoor ook voorzien in grotere partijen van voorgenoemde producten. Ook bieden wij graag wederverkopers de mogelijkheid onze producten aan te bieden.

Toont alle 380 resultaten