Krul Lianen

Krul lianen.

Kunstpalm.nl biedt ook een uitgebreid assortiment echte krul lianen en monkey ladders aan.

Deze echte houten lianen, ook wel kronkel lianen genoemd zijn van zeer mooie kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten.

Behalve dat onze  Krul Lianen heel betaalbaar zijn bieden wij ook nog eens veel verschillende lengtes en diktes van deze echte lianen aan. Daarnaast verwerken wij de lianen ook nog  tot een kant-en-klaar product waarbij de echte lianen omwikkeld zijn met kunstlianen, kunsthedera en kunstdruif ranken. Deze complete producten zijn netjes afgewerkt en enorm decoratief.

Onze lianen worden voor veel doeleinden gebruikt bijvoorbeeld als bovenrand decoratie op een terras, in een serre en ook veel op een balkon. Daarnaast vinden zowel de natuurlijke als de kant en klare lianen hun weg naar etalages, showrooms, horeca en beurs stands. Dus wanneer u kronkel lianen kopen wilt bent u bij ons aan het allerbeste adres!

Informatie krul lianen.

De kronkelhouten lianen worden netjes afgewerkt op gebundeld bezorgd in een kartonnen doos. Wat belangrijk is, is dat alle lianen een natuurlijk product zijn. Geen enkele liaan is het zelfde! Dat maakt ze heel bijzonder en decoratief. Wij zorgen ervoor dat we mooie en stevige lianen verzenden. Indien u meerdere stuks bestelt ontvangt u ook nog interessante kortingen.

Behalve als decoratie worden onze kronkellianen ook veel gebruikt in terrariums. Daar hebben ze natuurlijk ook een decoratief doel en maken de terrariums tot een ware jungle. Onze terrarium liaanen zijn daarnaast een fijn product voor de terrarium dieren om in te klimmen en aan te hangen. Hiernaast bieden wij een uitgebreid assortiment kunstbloemen aan.

 

Op dit moment leveren wij lianen in lengtes van 115 cm tot 225 cm. De diktes variëren van zo’n 2 cm tot wel 10 cm.

Indien u vragen heeft over de krullianen of graag wilt komen uitkiezen dan ben je van harte welkom bij ons in Lage Mierde.

 

 

Toont alle 10 resultaten