Kunstbloemen

Kunstbloemen algemeen.

Kunstpalm.nl biedt een fraai assortiment kunstbloemen en kunstbloemslingers aan. Wij verkopen zowel de bekende gewone kunstbloemen zoals; kunstrozen, kunsttulpen en kunst zonnebloemen. Maar ook bieden wij een groot assortiment exotische kunstbloemen en tropische kunstbloemen aan. Denk hierbij aan de opvallende kunst paradijsvogelbloem, kunstorchideeën of kunst papegaaibloemen.

Wij streven ernaar een breed assortiment levensechte en toch goedkope kunstbloemen aan te bieden. We letten dus op zowel de betaalbaarheid als op de kwaliteit van ons assortiment kunstbloemen.

Kunstbloemen informatie.

Behalve de bekende kunstbloemen zoals kunstlelies en kunstzonnebloemen, verkopen wij dus ook de meer tropische kunstbloemen. Zo hebben we zelfs kunst vleesetende planten (namaak vleesetende planten) maar ook zeer felgekleurde exotische kunstbloemen zoals diverse gekleurde namaak orchideeën.

De samenstelling van de bloemen bestaat uit zowel textiele kunstbloemen ook wel zijde kunstbloemen genoemd als ook kunstbloemen van p.u.-materiaal. Dit is een zeer stevig rubberachtig materiaal. De p.u.- kunstbloemen zien er zeer natuurlijk uit en voelen ook “net echt” aan.

Voor alle nepbloemen, plastic bloemen en kunstbloemen geldt dat ze zijn gemaakt van het materiaal waardoor ze het meest op echte bloemen lijken. Behalve kunstbloemen voor binnen verkopen wij ook kunstbloemen voor buitengebruik. Deze zijn van stevig p.u.-materiaal of dikker plastic gemaakt waardoor de kunstbloemen buiten veel langer meegaan dan bijvoorbeeld kunstbloemen voor binnen gebruik. De kunstbloemen voor buiten zijn ook altijd voorzien van een u.v.-filter tegen verkleuring door de zon.

De kunstbloemen zijn vrijwel altijd voorzien van een steel met daarin een staaldraad. Hierdoor blijven de kunstbloemen goed in model en zullen niet knakken. Ook kun je de kunstbloemen met dergelijke stevige stelen makkelijk in model buigen. Ze blijven dan ook goed in de gewenste vorm staan.

Enkele van de kunstbloemen uit ons assortiment zijn namaak zonnebloemen, namaak madeliefjes, kunst Strelitzea en namaak Paradijsvogel bloemen. Natuurlijk bieden we ook kunstrozen, kunstlelies, namaaktulpen en neprozen aan.

Naast vooral mooie en stevige kunstbloemen houden we ook altijd grotere voorraden van de diverse soorten en kleuren kunstbloemen aan. Hierdoor is het ook mogelijk projectmatig voor grote partijen kunstbloemen te zorgen.

Kunstbloemen kopen.

Kunstbloemen bestellen kan eenvoudig via onze webshop Kunstpalm.nl. Alles wat op voorraad is wordt direct na de bestelling verpakt en verzonden. Meestal heb je het dan nog de volgende dag in huis.

Bij Kunstpalm.nl kun je met alle betaalmogelijkheden in de webshop afrekenen. Ook is het mogelijk de kunstbloemen bij ons te komen bekijken en desgewenst direct mee te nemen. We maken daarvoor graag een afspraak.

Na je bestelling ontvang je altijd track & trace informatie via het opgegeven emailadres. Je kunt dan je pakket volgen tijdens het transport tot aan de aflevering. Ook kun je ieder moment de dag van levering aanpassen. Verder kun je via de track & trace aangeven dat je het pakket kunstbloemen bij een afhaalpunt bij jou in de buurt wilt ophalen.

Soms zijn producten tijdelijk niet leverbaar of staan de kunstbloemen die je zoekt er niet bij? Dan kun je altijd een mail sturen aan info@kunstpalm.nl met je vraag. Wij kijken dan wat we voor je kunnen doen.

Kortom, voor de goedkoopste kunstbloemen en goedkoopste namaakbloemen maar zeker ook de meest levensechte kunstbloemen ben je bij ons aan het juiste adres!

Kunstbloemen kwaliteit.

Omdat wij alle kunstbloemen uit eigen import leveren, kunnen wij al bij inkoop controleren of de kwaliteit van de kunstbloemen goed is. Daarbij vindt er ook altijd een controle van de kwaliteit van de kunstbloemen plaats wanneer de productie klaar is voor verscheping. Ook bij aankomst in ons magazijn controleren we de kwaliteit van onze kunstbloemen nogmaals.

Voor Kunstpalm.nl is het belangrijk dat we mooie en stevige kunstbloemen leveren. Daarnaast willen we ook nog eens de goedkoopste kunstbloemen verkopen. Doordat we met vaste producenten samenwerken kunnen we de stabiele kwaliteit en snelheid van levering goed volgen. En, niet onbelangrijk, goede inkoopprijzen van onze kunstbloemen bedingen.

Kunstbloemen assortiment.

Kunstpalm.nl streeft ernaar een breed assortiment kunstbloemen ofwel nepbloemen aan te bieden. Behalve de gewone bekende kunstbloemen zoals neprozen en neptulpen verkopen wij ook de meer bijzondere kunstbloemen en exotische kunstbloemen.

Ook bieden wij een breed assortiment kunstbloemen slingers aan evenals kunstbloem bundels en kunstbloem stekers. Hiervoor verwijzen we graag naar de categorie “kunstbloemslingers & Bloembundels“.

We verkopen kunstbloemen in alle soorten en maten. Bij Kunstpalm.nl kun je terecht voor zowel zijde kunstbloemen als rubber kunstbloemen. Ook kunstbloemslinger combinaties met groene bladeren en veelkleurige kunstbloemen behoren tot ons assortiment.

Onze kunstbloemen komen goed tot hun recht in een vaas maar natuurlijk ook bij heel veel andere toepassingen. Bijvoorbeeld in een groene wand met kunstbloemen of al extra decoratie in een decor of étalage.

Wij bieden diverse witte kunstbloemen aan maar ook veel andere kleuren zoals roze kunstbloemen, blauwe kunstbloemen, rode kunstbloemen of oranje kunstbloemen behoren tot ons pallet. Natuurlijk bieden we ook gele kunstbloemen en groene kunstbloemen aan.

Kortom, Kunstpalm.nl is de aangewezen webshop waar je goedkope kunstbloemen kopen kunt. Goedkoop maar ook van supermooie natuurlijke kwaliteit en een fijne service!

 

Toont alle 66 resultaten