Kunstbloemen

Kunstbloemen.

Kunstpalm.nl biedt een fraai assortiment met overwegend tropische kunstbloemen aan.

Wij streven ernaar een breed assortiment levensechte en toch goedkope kunst-bloemen aan te bieden.

Omdat wij alle producten uit eigen import leveren, kunnen wij ook een vaste lage prijs garanderen. De kwaliteit van onze goedkope namaakbloemen is zeer goed. We hechten er ook veel waarde aan dat zowel de zijde bloemen als de plastic bloemen er zo natuurgetrouw mogelijk uitzien. Van de goedkoopste nepbloemen tot de meest natuurlijke kunst-bloemen voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

Informatie kunstbloemen.

Behalve de bekende namaak bloemen zoals kunstlelies en kunst zonnebloemen, verkopen wij ook de meer tropische kunstbloemen. Zo hebben we zelfs kunstvleesetende planten (namaak vleesetende planten) maar ook  zeer fel gekleurde exotische namaakbloemen.

De samenstelling van de bloemen bestaat uit zowel textiele bloemen ook wel zijdebloemen genoemd als ook kunst-bloemen van p.u., een rubberachtig materiaal. De p.u. bloemen zien er zeer natuurlijk uit en voelen ook “net echt” aan. Voor alle nepbloemen, plastic bloemen en namaakbloemen geldt dat ze zijn gemaakt van het materiaal waardoor ze het meest op echte bloemen lijken. Behalve kunstbloemen voor binnnen verkopen wij ook kunstbloemen voor buiten gebruik. Deze zijn van stevig p.u. materiaal of plastic gemaakt waardoor de kunstbloemen buiten veel langer meegaan dan bijvoorbeeld namaak bloemen voor binnen gebruik.

Enkele van de kunstbloemen uit ons assortiment zijn namaak zonnebloemen, namaak madeliefjes, kunststrelitzea, namaak paradijsvogel bloemen. Natuurlijk bieden we ook kunstrozen, namaakrozen en neprozen aan.

Ondermeer goedkope rode kunstrozen en goedkope witte kunstrozen zijn bij ons verkrijgbaar. Daarnaast verkopen wij ook kunsttulpen en vele andere kleuren namaakrozen.

Kunst bloemen bestellen?

De namaakbloemen bestellen kan heel eenvoudig via onze webshop. Alles wat op voorraad is wordt direct na de bestelling verpakt en verzonden. Meestal heb je het dan nog de volgende dag in huis.

Soms zijn producten tijdelijk niet leverbaar of onderweg. Staat de kunstbloem die je zoekt er niet bij? Dan kun je altijd een mail sturen aan info@kunstpalm.nl met je vraag. Wij kijken dan wat we voor je kunnen doen.

Kortom, voor de goedkoopste kunstbloemen en goedkoopste namaakbloemen maar zeker ook de meest levensechte kunstbloemen ben je bij ons aan het juiste adres!

Alle 40 resultaten