Kunstbloemslingers & Bloembundels

Kunstbloemslingers & bloembundels.

Wij hebben altijd een keur aan Kunstbloemslingers & Bloembundels decoratie op voorraad.
De slingers zijn van vrolijke en stevige kwaliteit en zorgen voor net dat ietsje meer sfeer bij uw feest, in uw zaak, showroom of beursstand.

Behalve diverse soorten Kunstbloemslingers voorzien wij ook in mooie fel gekleurde kunstbloemen bundel. Zogenaamde kunstbloem stekers. Deze bloemstekers en bloemslingers zoals kunstrozen slingers en kunst madeliefjes bundels zijn van stevige en goed gevulde kwaliteit. Ze zijn makkelijk te verwerken en eenvoudig vast te maken, bijvoorbeeld aan een paal of hek. Vaak worden ze gebruikt voor feesten, beurzen en horeca gelegenheden, maar zijn ook heel geschikt voor decoratie van uw tuin huis, veranda of balkon.

Ook bieden wij diverse kunstbloem planten, kunstbloem stekers en kunstbloemen bundels aan voor buitengebruik. Deze zijn van zware kwaliteit kunststof en voorzien van een u.v. filter tegen verkleuring door de zon. Deze kunstbloemen voor buiten zijn heel goed in model te brengen en blijven ook goed in model zitten, Daarnaast zijn ze voorzien van een interne metaaldraad.

Informatie kunstbloemslingers & bloembundels.

Wij hebben altijd een mooie voorraad van deze kunstbloemslingers en namaak bloemen slingers. Ook hebben wij een mooi assortiment kunstbloemen  bundels en stekers in heel veel vrolijke kleuren. Deze zijn allemaal heel makkelijk in gebruik en worden altijd snel en goed verpakt bezorgd.

Absoluut fraaie en kleurrijke Kunstbloemslingers & Bloembundels met veel variatie. Altijd voorraad en snel bezorgd door Kunstpalm.nl  De specialist in tropische decoratie!

Toont alle 48 resultaten