Kreta afwerk rand

9,95 8,22 excl.

Mooie natuurlijke kunstriet afwerk rand.

Blijvend goed en kleurvast.

Ook per stuk te bestellen.

Op voorraad

AantalKorting
20 tot 39 producten% 5,00
40 tot 400 producten% 10,00

Beschrijving

Kreta afwerk rand.

Deze kunstriet Kreta afwerk rand is van het zelfde materiaal en dezelfde samenstelling als de Kunstriet shingle Kreta zelf.

De Kreta afwerk rand is even lang (80cm) als de normale shingles. Echter is de Kreta afwerkrand 30 cm hoog in plaats van de normale 60cm van de Kreta kunstriet shingles. De dikte is hetzelfde namelijk 1 cm. Deze rand is met name geschikt om als laatste laag helemaal bovenaan een kunstriet afdak, schuurtje of overkapping te gebruiken. Hierdoor krijgt ook de bovenste laag van het dak de mooie overlappende afwerking.

Ook wordt de Kreta afwerkrand ook gebruikt als bijvoorbeeld afwerking van schuine randen of onderaan een dak om een op het oog wat dikkere laag kunstriet te krijgen.

De verwerking van de Kreta afwerk rand is exact hetzelfde als van de gewone kunstriet shingles. Je kunt ze eenvoudig laten overlappen en vastzetten met een tacker, schroeven, spijkers of nieten. Ook de kleur en dikte van de shingle stroken zijn exact hetzelfde als van de grotere shingels zelf. Het materiaal is mooi beige bruin van kleur, enigszins ruw en oogt zeer natuurlijk. Ook na jaren gebruik ziet dit kunstriet er nog steeds prachtig en natuurlijk uit.

Evenals de gewone kunstriet dak shingels zijn ook de Kreta afwerk randen flexibel en daarmee heel eenvoudig te verwerken en in een gewenste vorm te buigen.

Kortom een heel makkelijk materiaal en handige aanvulling op de gewone nepstro dak bedekking Kreta.

  • Kijk voor voorbeelden van verschillende kunstrieten daken ook even in het “foto-album“.