Kunsthagen

Kunsthagen en Kunsthaagmatten Informatie:

Kunstpalm.nl biedt een zeer uitgebreid assortiment Kunsthagen en Kunsthaagmatten aan.

– Kunsthagen:
Onze kunstgrashagen zijn zicht-dichte matten die op rol geleverd worden, netjes verpakt in een kartonnen doos. Deze Kunsthagen zijn standaard 300 cm lang en de hoogte is variabel in 100 cm, 150 cm en 200 cm. Daarnaast bieden wij van deze kunstgrashagen ook wel grashagen genoemd twee soorten aan, te weten; mixgroen met grove vezel en mixgroen met fijne vezel. Beide kunsthaag soorten zijn zicht dicht en heel eenvoudig met bijvoorbeeld tyraps aan hekwerk, schutting of balkon te bevestigen. Ook zijn deze kunsthagen voorzien van een UV-coating waardoor ze hun kleur vasthouden, ook na vele jaren gebruik!

Voor onze kunstgrashagen geldt dat ze van de allerbeste kwaliteit zijn, u.v. bestendig en ook na jarenlang gebruik er nog zeer goed uitzien. De namaak hagen worden goed verpakt in een plastic foedraal en kartonnen doos bij u afgeleverd.
– Kunsthaagmatten:
Onze kunsthaagmatten zijn 50 cm bij 50 cm grote kunsthaag elementen die eenvoudig aan elkaar bevestigd kunnen worden met een goed werkend klik systeem. Deze kunsthaag matjes verkopen wij in diverse soorten. Zo bieden wij onder meer kunstklimopmatten, kunstbuxusmatten, kunstconifeermatten, kunstlauriermatten en kunstvetplant matten aan. Ook zijn er van deze soorten nog diverse ondersoorten zoals bont, grof en gekleurd te verkrijgen. Daarnaast leveren wij ook een aantal kunsthaag matten met bloemen en haagmatten met gemixte planten. Deze laatste vormen eenmaal bevestigd een soort van levende muur met diverse soorten vetplanten, varens en andere kunstplantjes. Ook is het goed mogelijk de diverse kunsthaag elementen met elkaar te combineren wanneer u een speciaal effect beoogd.
Deze kunsthaagelementen en kunsthaagmatten met bloemen zijn heel eenvoudig met bijvoorbeeld ty-raps of nieten aan een schutting, balkon of wand te bevestigen. Ook zijn deze matten makkelijk op maat te knippen en te snijden.
De kunsthaagmatjes met bloemen en zonder bloemen zijn goed gevuld en zichtdicht. Daarnaast verkleuren ze niet in de zon en verweren ze niet door kou of wind. Onze kusnthaag elementen zijn ook wel bekend onder de naam namaakhaag, kunsthedramatten, kunsthaagmatten met bloemen, kunsthaagmatjes, klikmatten, klikmatjes, kunsthedramatten of nephaag elementen.

Kunstpalm.nl staat garant voor de zeer goede kwaliteit van deze kunst haag elementen en doordat wij onze haagmatten zelf importeren hebben we ook nog eens de aller scherpste prijzen en veel voorraad! Ook staan wij u graag te woord bij eventuele vragen of advies. Dus wanneer u kunsthaag kopen wilt of op zoek bent naar de goedkoopste kunsthagen bent u bij ons aan het beste adres.

– Harmonica Hagen:

Wij bieden ook een fraai assortiment harmonica hagen aan. Het bijzondere van deze soort decoratiehagen is dat ze heel eenvoudig te verwerken zijn en bijzonder geschikt zijn als bekleding van bijvoorbeeld een balkon, schutting, afscheiding, campingplaats of hekwerk. de Harmonica haag elementen zijn in gesloten toestand zo’n 135 cm hoog. Ze zijn eenvoudig in de gewenste hoogte en breedte te duwen om vervolgens met bijvoorbeeld ijzerdraad op enkele plaatsen vast gemaakt te worden.Zo tover je een balkon of hekje in een handomdraai om in een groen haag al dan niet met bloemen. Ook voor onze harmonica hagen met bloemen geldt dat ze zichtdicht en u.v. bestendig zijn. De bladeren en bloemen zijn van zeer dikke kwaliteit en kunnen heel goed tegen de diverse weersomstandigheden. Deze harmonica hagen zijn zogezegd in hoogte verstelbaar en zijn natuurlijk heel geschikt voor standaard hoogtes zoals balkon hoogte van 70 cm tot 110 cm. Maar ook kunnen zakken tot maar liefst 45 cm en een lengte van 300 cm. Kijk a.u.b. eens onder deze categorie of bekijk de filmpjes voor meer informatie.
Samplepack:

Omdat het vaak lastig is om een keuze te maken uit de diverse soorten kunsthaag en kunsthaagmatten biedt Kunstpalm.nl de mogelijkheid om tegen een laag tarief samplepacks aan te schaffen. Hierbij betaald u slechts een klein bedrag per uitgekozen sample. de samples zijn 25x25cm zodat u een goed beeld krijgt van de verschillende soorten kunsthaag(matten). U kunt zoveel samples bestellen als u wilt, u betaalt dan éénmalig het laagste tarief aan verzendkosten.
Korting: Natuurlijk krijgt u bij aanschaf van meerdere stuks als snel heel aantrekkelijke kortingen. Kijk hiervoor a.u.b. bij de producten in deze categorie.
Voordelen:
– Kunsthagen en kunsthaagmatten zijn onderhoudsvrij.
– Kunsthagen en kunsthaagmatten besparen veel geld.
– Kunstgrashagen en kunsthaagmatten zijn altijd groen.
– Kunstgrashaag en haagmatten gaan heel lang mee (tot wel 10 jaar)
– Kunst hagen en haagmatten zijn makkelijk te bevestigen.
– Kunst hagen en harmonica hagen zijn relatief goedkoop voor veel oppervlakte.
– Kunsthagen en kunsthaagmatjes zijn zeer decoratief.
– Kunst hagen en kunsthaagelementen zijn altijd bij te bestellen.
– Kunst hagen en kunsthaag matten zijn niet interessant voor ongedierte.
– Kunsthagen en kunsthaag matten schimmelen en rotten niet.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder per mail of telefoon. U bent ook van harte welkom de matten en hagen te komen bekijken en desgewenst direct mee te nemen. Kunstpalm.nl staat al meer dan 10 jaar voor goede, mooie en betrouwbare kwaliteit en we willen dit graag bewijzen.

 

 

Alle 35 resultaten