Kunsthaag

Kunsthagen en Kunsthaagmatten Informatie:

Kunstpalm.nl biedt een zeer uitgebreid assortiment Kunsthagen en Kunsthaagmatten aan.

– Kunsthagen:
Onze kunstgrashagen zijn zicht-dichte matten die op rol geleverd worden, netjes verpakt in een kartonnen doos. Deze Kunsthagen zijn standaard 300 cm lang en de hoogte is variabel in 100 cm, 150 cm en 200 cm. Daarnaast bieden wij van deze kunstgrashagen ook wel grashagen genoemd twee soorten aan, te weten; mixgroen met grove vezel en mixgroen met fijne vezel. Beide kunsthaag soorten zijn zicht dicht en heel eenvoudig met bijvoorbeeld tyraps aan hekwerk, schutting of balkon te bevestigen. Ook zijn deze kunsthagen voorzien van een UV-coating waardoor ze hun kleur vasthouden, ook na vele jaren gebruik!

Voor onze kunstgrashagen geldt dat ze van de allerbeste kwaliteit zijn, u.v. bestendig en ook na jarenlang gebruik er nog zeer goed uitzien. De namaak hagen worden goed verpakt in een plastic foedraal en kartonnen doos bij u afgeleverd.
– Kunsthaagmatten:
Onze kunsthaagmatten zijn 50 cm bij 50 cm grote kunsthaag elementen die eenvoudig aan elkaar bevestigd kunnen worden met een goed werkend klik systeem. Deze kunsthaag matjes verkopen wij in diverse soorten. Zo bieden wij onder meer kunstklimopmatten, kunstbuxusmatten, kunstconifeermatten, kunstlauriermatten en kunstvetplant matten aan. Ook zijn er van deze soorten nog diverse ondersoorten zoals bont, grof en gekleurd te verkrijgen. Daarnaast leveren wij ook een aantal kunsthaag matten met bloemen en haagmatten met gemixte planten. Deze laatste vormen eenmaal bevestigd een soort van levende muur met diverse soorten vetplanten, varens en andere kunstplantjes. Ook is het goed mogelijk de diverse kunsthaag elementen met elkaar te combineren wanneer u een speciaal effect beoogd.
Deze kunsthaagelementen en kunsthaagmatten met bloemen zijn heel eenvoudig met bijvoorbeeld ty-raps of nieten aan een schutting, balkon of wand te bevestigen. Ook zijn deze matten makkelijk op maat te knippen en te snijden.
De kunsthaagmatjes met bloemen en zonder bloemen zijn goed gevuld en zichtdicht. Daarnaast verkleuren ze niet in de zon en verweren ze niet door kou of wind. Onze kusnthaag elementen zijn ook wel bekend onder de naam namaakhaag, kunsthedramatten, kunsthaagmatten met bloemen, kunsthaagmatjes, klikmatten, klikmatjes, kunsthedramatten of nephaag elementen.

Kunstpalm.nl staat garant voor de zeer goede kwaliteit van deze kunst haag elementen en doordat wij onze haagmatten zelf importeren hebben we ook nog eens de aller scherpste prijzen en veel voorraad! Ook staan wij u graag te woord bij eventuele vragen of advies. Dus wanneer u kunsthaag kopen wilt of op zoek bent naar de goedkoopste kunsthagen bent u bij ons aan het beste adres.

 

Toont alle 38 resultaten