Palmblad Bevestiging Huls 35cm

2,49 2,06 excl.

Zelf een palmboom maken?

Handig met deze palmboom huls!

Uitverkocht

AantalKorting
12 tot 23 producten% 5,00
24 tot 600 producten% 10,00

Beschrijving

Palmblad Bevestiging Huls 35cm.

Deze Palmblad Bevestiging Huls 35cm betreft een handig hulpmiddel.

Met deze huls kun je onze diverse grote formaten palmboom bladeren op een stevige en solide wijze vast zetten aan bijvoorbeeld een houten paal of zuil. De palmboom bladeren met de maten 80cm, 100cm en 120cm passen uitstekend in deze hulzen.

Door de vierkante vorm van de uiteinden van de bladeren en van deze huls, blijven de bladeren na bevestiging goed op hun plaats zitten. Ze zullen dus niet gaan ronddraaien of hangen zoals bij veel andere bevestigings manieren. Zowel de bladeren als deze hulzen zijn zeer stevig en van de allerbeste kwaliteit. Je kunt de hulzen eenvoudig vastzetten op hout of plaatmateriaal door ze vast te spijkeren, schroeven of tacken. Ook kun je ze met bijvoorbeeld dikkere tyraps of ijzerdraad op niet spijkerbare oppervlakten vast maken. (Bijvoorbeeld een betonpaal).

Wanneer deze hulzen eenmaal vastzitten kun je de bladeren er eenvoudig in vast steken. Daarna kun je blad en huls tesamen nog in de gewenste vorm buigen. Zowel het blad als de huls zijn voorzien van staal waardoor ze niet afbreken en wel te buigen zijn.

Deze Palmblad Bevestiging Huls 35cm heeft een breedte van 7,5 cm maar is door de flexibele zijkanten ook op hele dikke palen of juist dunnere vast te maken.

Kortom een heel handig hulpmiddel voor wie zelf een palmboom wil maken of bij de decoratie van een beursstand, showroom of etalage.

 

Extra informatie

Formaat

lengte: 35cm
breed: 7,5cm

Materiaal

plastic, metaal

Buitengebruik

ja

Artikelnummer - EAN8719979825300
ProductcodeKP-JI-lvstalk-35