Bamboe Statafel 110cm

99,95 82,60 excl.

Unieke bamboe statafels.

Inklapbaar en super stevig.

Kant en klaar bezorgd.

Uitverkocht

AantalKorting
2 tot 3 producten% 5,00
4 tot 120 producten% 10,00

Beschrijving

Bamboe Statafel 110cm

Wij verkopen ook deze zeer stevige en decoratieve Bamboe Statafel 110cm.

Deze tafels vormen een vast onderdeel van ons assortiment bamboe meubelen. Deze tafels laten zich makkelijk inklappen en zijn ook zeer geschikt om op tropical party’s en strandfeesten te gebruiken. Ze staan prachtig op een terras en zijn zeer fraai in combinatie met onze inklapbare rieten parasols. Kijk hiervoor ook bij onze “tropische sets”.

Alle tafels zijn voorzien van een glad afgewerkt rond bamboeblad met een diameter van 90cm.  In het midden van het blad zit een gat voor parasols.  Glazen en flessen blijven dus makkelijk staan!

Ook is het makkelijk een voet op een van de onderliggers te plaatsen voor nog meer sta gemak. Kortom zeer stevige, mooie en praktische statafels.

De tafels worden onbehandeld geleverd. Dat wil zeggen dat ze niet met lak of beits zijn afgewerkt. Echter kun je dit heel eenvoudig doen door met een kwast één of meerdere lagen beits of lak op het oppervlak aan te brengen. Hierdoor is de tafel beter beschermd tegen vlekken en vuil en makkelijker af te nemen.

De bamboe statafels zijn  na gebruik heel eenvoudig weer in te klappen en weg te bergen. Ook omdat ze zo degelijk zijn worden deze sta-tafels van bamboe vaak gebruikt in de verhuur en decoratie branche. Ze zijn dan ook makkelijk te transporteren en zien er weer eens heel anders uit dan de standaard sta tafels van  plastic of met rok.

De maten:

Hoogte: 110cm

Diameter blad: 90cm

Deze bamboe statafels bieden wij ook aan in ons eigen verhuur assortiment. Kijkt u daarvoor a.u.b. even in de categorie “verhuur”.

Wat betreft de verzendkosten: Deze zijn éénmalig ongeacht hoeveel je er bestelt.

 

Extra informatie

Materiaal

bamboe, metaal

Formaat

hoogte: 110cm,
doorsnede blad: 90cm
inklapbaar

Buitengebruik

Ja, tijdelijk niet voor permanent buitengebruik.

Artikelnummer - EAN8719979821425
ProductcodeKP-GIA1-D90

Andere suggesties…